luni, 26 mai 2008

MINTEA COSMICĂ

Eterul spaţiului înregistrează gândurile. Forţa sau puterea gândului este atât de mare, încât poţi învârti pământul prin intermediul ei. Ea poate fi transmisă de la un om la altul. Yoghinii clarvăzători pot percepe aceste gânduri. Suntem practic înconjuraţi de un ocean de gânduri. Plutim în acest ocean. Cu toţii absorbim anumite gânduri şi emitem altele în acest univers al gândurilor. Astfel, fiecare are propria lui lume a gândurilor, şi toate aceste lumi se dizolvă în marele ocean al Minţii Cosmice.
Mai multe informaţii puteţi obţine citind cartea: JOHN J. FALONE - "Frecvenţa geniu - Instrucţiuni pentru accesarea minţii cosmice".http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=14&nume=Frecventa_Geniu_-_instructiuni_de_accesare_a_Mintii_Cosmice

4 comentarii:

Anonim spunea...

foarte interesanta cartea cred
esti pasionat de subiecte ?
yeu cam da :)

Cristian spunea...

@stelelezboară
Am citit-o cu ceva timp în urmă.A fost publicată în 2001.Cartea este superbă! Autorul acestei cărţi a studiat metafizica timp de 30 de ani.John Falone este scriitor, consilier, fotograf, compozitor şi astrolog de profesie...Nu ştiu dacă cartea se mai găseşte în librărie, însă poţi să cauţi...Te-am direcţionat spre site-ul editurii For You. Acolo poţi afla mai multe despre ea..Oricum, nu am postat aceste informaţii degeaba..Am fost acuzat pe nedrept...

Elena spunea...

Asa e ,Cristian! De aceea este foarte important sa fim atenti la gandurile noastre,sa avem grija de spatiul nostru interior!

Cristian spunea...

@Elena
Este destul de dificil să avem grijă de spaţiul nostru interior, să facem curăţenie.:)Cu toate acestea nu este imposibil.De noi depinde totul.Mentalitatea pe care o avem despre viaţă ne influenţează profund dacă nu suntem atenţi.Gândurile reprezintă o problemă pentru fiecare dintre noi.Este nevoie de atenţie tot timpul ceea ce este aproape imposibil mai ales când ne identificăm cu lucrurile efemere din planul fizic.Atenţia este totul!:)