miercuri, 28 mai 2008

CELINE DION - ALL BY MYSELF(LIVE)

Celine ne impresionează de fiecare dată cu glasul său divin...Bravo!!!

6 comentarii:

Anonim spunea...

si mie imi place foarte mult cum canta celine dion
are o voce absolut minunata
scuza-ma ca nu am mai intrat pe blogul tau , dar am fost foarte ocupata pana acum

Cristian spunea...

@stelelezboară
Mă bucur că îţi place Celine..:)Te unge la suflet muzica ei...Crezi că mă pot supăra? Prietenia este cea mai înaltă formă de iubire...Nu mă pot supăra pe oameni pentru că mi-aş face singur rău..Aşa că nu merită.Oricum, nu ai de ce să te scuzi..În afară de internet mai există şi alte lucruri de făcut..:)O seară minunată suflet iubit.Pupici

Anonim spunea...

si mie imi place foarte mult Celine. intotdeauna ascult cu placere melodiile ei. imi ating sufletul :)
o noapte frumoasa!

Cristian spunea...

@nykole
Cred!:) M-am uitat la pozele tale şi sincer să fiu, se observă după chipul tău că eşti o fiinţă deschisă.....Sufletul tău minunat comunică în acelaşi mod cu fiinţele autentice, simple şi iubitoare..Celine, comunică cu sufletul tău..:)O seară minunată şi ţie..Pupici!

Unknown spunea...

Am vazut ca iti place mult Celine Dion. Este o incantare sa o asculti, atat de delicata si in acelasi timp puternica, cu un timbru vocal deosebit.

Cristian spunea...

@just
Aşa este!Cu singuranţă a venit pe pământ să ne facă mai buni, să ne insufle ideea de a ne ierta, respecta unii pe alţii.Aparenţele pot înşela.Chiar dacă corpul pare fragil,...,încrederea, dăruirea îl pot face puternic...Iubirea te face puternic.Este sigurul "motor" care mişcă totul în jur.Pe curând..:)