joi, 11 septembrie 2008

VIOLENŢA NAŞTE ŞI MAI MULTĂ VIOLENŢĂ (Partea a II a)

Conştientizarea reduce semnificativ violenţa în lume. Nu poţi fi o lumină pentru ceilalţi atâta timp cât nu faci curăţenie în inima ta, în interiorul tău.

În secolul vitezei, curăţenia se face numai la exterior. Ne îmbrăcăm frumos, afişăm un zâmbet fals, astfel încât să ascundem întunericul din interiorul nostru. Însă din păcate, ochii ne trădează întotdeauna. Aceştia vor exprima întotdeauna goliciunea din noi.

Un om care îşi apleacă atenţia spre sine, face curăţenie în interior, este mereu proaspăt. Este ca o briză care te răcoreşte atunci când îţi este mai greu. Este pur şi simplu, o oază de iubire. Ochii îi sunt plini de lumină şi iubire.

Toată viaţa am căutat să stau în compania oamenilor iubitori. Oamenii înţelepţi m-au atras întotdeauna! Însă, accept lângă inima mea pe oricine. Acest lucru se întâmplă pentru că ştiu că fiecare dintre noi este parte din Dumnezeu. Esenţa fiecăruia dintre noi este divină.

Prin urmare, prieteni, semănaţi seminţele bucuriei, iubirii orinde mergeţi. Nu lăsaţi ca ego-ul să facă din voi nişte oameni reci şi duri cu cei din jurul vostru. Ceea ce semănaţi aia culegeţi. Semănând seminţele răutăţii, urii, violenţei, vă afundaţi mai tare. Aşa că, să nu vă miraţi de ce viaţa voastră devine un coşmar. Vinovatul se află în faţa voastră! Acelaşi lucru este valabil şi pentru mine bineînţeles.


Lovind în ceilalţi, lovim în Dumnezeu. Ceilalţi fac parte şi ei din ÎNTREG. Durerea, apare şi în inima noastră mai devreme sau mai târziu. Să deschidem ochii, inima şi să privim lucrurile la rece….Credeţi că într-un boschetar, cerşetor, criminal, nu se ascunde Dumnezeu? Adevăr vă spun că Dumnezeu există! Pace şi lumină tuturor!

Lovind în acel băiat, poliţistul din filmuleţ aduce o mare ofensă Divinităţii. Din păcate, acesta a uitat că în fiecare trup, se ascunde Dumnezeu. Toate fiinţele sunt plămădite din acelaşi aluat.Să nu uităm acest lucru niciodată!

2 comentarii:

Anonim spunea...

foarte adevarat...iar in zilele noastre violenta e oriunde .

p.s. ce parere ai de experimentul "fff inteligent" pe care l-au pus in fuctiune pe 10 sept ?

Cristian spunea...

@stelelezboară
Ne naştem într-o lume violentă, creştem într-o lume violentă. Rezultatul este violenţă la scară mondială.Din păcate, umanitatea nu învaţă absolut nimic din greşeli. Oare câţi dintre noi am privit cu adevărat o floare, ochii unui copil, fluturele care tocmai ne-a trecut prin faţa ochilor? Foarte puţini...Un om când este atent, vede perfecţiunea în orice.Până şi piatra este perfectă.Când vezi perfecţiunea în orice, cu siguranţă nu mai poţi prinde fluturi, rupe florile, distruge mediul înconjurător.
Experimentul amintit de tine, atinge apogeul nebuniei oamenilor de ştiinţă.Am văzut la televizor discutându-se despre acest subiect... Mintea umană poate genera monştrii.Se spune că fiecare cercetător are un dram de nebunie. Mintea, este mereu curioasă să exploreze, să caute soluţii, să vrea mai mult.Din păcate, pe cercetători, mintea îi teleghidează cum vrea ea.Acum, mintea lor a inventat un accelerator de particule care ar putea crea găuri negre.Fain!Întrebarea cine-i opreşte să facă astfel de experimente? Cu siguranţă că eu sunt prea mic să întreprind ceva...Să sperăm că Divinitatea, opreşte astfel de experimente.Am încredere că totul o să fie bine!Să gândim pozitiv.Fiecare gând de bine contează. Gândurile noastre sunt o forţă. Fie forţa cu noi!O zi minunată sufleţel.PA!:)