luni, 22 septembrie 2008

UN VIS DEVENIT REALITATE....

SUPERB! CHARICE a cântat LIVE cu CELINE DION pe scenă (Madison Square Garden) în New York pe data de 12 septembrie 2008. Celine şi-a ţinut promisiunea de a o invita pe Charice. Duetul este superb! O fetiţă atât de mică, cu o voce extraordinară. Iată două suflete profund emoţionate, pline de iubire.....Bravo vouă! Vă iubesc fetelor!!!!
Celine şi Charice interpretând melodia:„Because you loved me”

2 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Aproape ca nu mai am cuvinte... imi sterg lacrimile de emotie si multumesc Cerului ca a permis sa se intalneasca pe Pamant doi ingeri: un inger senior consacrat si un inger junior, la inceput de drum...
Deci nu e totul pierdut, mai putem spera ca Binele va triumfa !
Cristian, iti multumesc si tie pentru acest dar minunat, esti un suflet deosebit de sensibil.
Dumnezeu sa te binecuvanteze !

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Ce cuvinte mai poţi să ai când asculţi cele două voci? Îngerii sunt pe pământ.Dacă ai inima deschisă, este imposibil să nu îţi dai seama că există îngeri printre noi.În cazul de faţă, Celine şi Charice ne încântă inima prin muzică. Nicio piesă muzicală nu este creată întâmplător.Muzica în sine, este de inspiraţie divină. Muzica înalţă sufletul, fiinţa.Îţi imaginezi câtă energie pozitivă exista în acel loc din New York.... Pământul, are nevoie de oameni care să împrăştie lumină, iubire....Fiecare dintre noi are ceva de dăruit, toţi suntem daruri. Întrebarea care se pune este:Suntem noi deschişi pentru ca să primim toate aceste daruri? Pace ţie suflet iubitor.:)