duminică, 21 septembrie 2008

DESPRE ÎNGERI - TUDOR GHEORGHE; MISTREŢUL CU COLŢI DE ARGINT – ŞTEFAN AUGUSTIN DOINAŞ

Vă mai aduceţi aminte de Ştefan Augustin Doinaş? Superbă poezie...Interpretarea pe măsură!

10 comentarii:

starsgates spunea...

Ascult des cu copiii poezia.:)
O seară frumoasă.:)

Cristian spunea...

@starsgates
Mă bucur că îţi place poezia...De unde o ascultă copii tăi? De pe blog? Să nu îmi spui că mai ai plăcile cu Cenaclul Flacăra?:) Eşti o drăguţă!De când eram mic, eram fermecat de poezia lui Ştefan Augustin Doinaş.Din păcate, nu mai ştiu cine este cel care interpretează atât de superb această poezie...Pe curând sufleţel iubit!:)

Anonim spunea...

Nemuritoare!
o zi minunata iti doresc

starsgates spunea...

Nu, nu am plăcile cu Cenaclul Flacăra.:)
Tot de pe net le ascultăm şi noi.
Cât de interpretare nu e Pintea?

Cristian spunea...

@jamescrissilv.ro
Aşa este...Cred că ţi-a plăcut şi ţie poezia postată.:)O seară minunată!

Cristian spunea...

@starsgates
Mă bucur să aud acest lucru. Noroc cu internetul care te introduce în lumea poeziei şi a muzicii. Să fie Pintea?Super! Alte păreri?PA!:)

Elena spunea...

E un actor de la Cenaclul Flacara,stiu sigur pentru ca era poezia mea preferata ,o poezie minunata,mai ales sfarsitul! Actorul e Mihai Stan!

Elena spunea...

Aici,pe blogul tau,inima mi-e mai usoara.Ascult vocea lui Tudor Gheorghe ,poezia lui Doinas,"Hora"lui Nelly,cantacele lui Celine Dion si citesc ceea ce scrii tu Cristian,si ma intreb esti si tu un inger? Pentru ca simti asa de frumos incat sufletul meu se simte foarte aproape de tine!

Cristian spunea...

@Elena
Drăguţă ca întotdeauna.:)Ce frumos mesaj ai postat.Se pare că sufletul tău se simte bine în compania mea.Sentimentul este reciproc.
În legătură cu îngerul....Da,..., cred că sunt un înger cum sunt şi alţii.Nu pot însă spune în gura mare acest lucru pentru ca să nu fiu lovit cu pietre.Cine ştie, oamenii ar crede că am luat-o razna. Aşa că lucrez cu mine însumi şi cu ceilalţi în linişte.Îngerii există!Sunt printre noi...Oare suntem capabili să devenim atât de receptivi astfel încât să-i simţim? Pupici de la îngerul tău!:)

Cristian spunea...

@Elena
Daaa...Ai dreptate!Este Mihai Stan.Îmi este cunoscut numele.Nu am mai auzit nimic despre acest actor.:)Trebuie să caut pe internet să văd ce se mai scrie despre el.Hugs!:)