joi, 17 aprilie 2008

VIOLENŢA ÎN CUPLU

Acest articol, se adresează tuturor femeilor maltratate de bărbaţi sau invers.. Dragii mei, mergând acasă am asistat la o situaţie neplăcută în care un domn îşi bătea soţia la ora 22.45, într-un mijloc de transport în comun. Îmi venea să mă duc la "matahala" de om şi să-i spun vreo două... Ştiam însă, că nu am nicio şansă să-l fac să renunţe în a o mai lovi pe femeie…Nu-mi venea să cred ceea ce văd, cum unii dintre noi suntem zero la capitolul conştiinţă. Deşi ştiu că nu era tocmai OK să filmez, am reuşit să prind câteva secvenţe LIVE cu telefonul mobil. Calitatea filmului şi a sunetului nu este bună…..Cu toate acestea, am ţinut să înregistez această fază, din dorinţa de a deschide ochii celor care ştiu că au pe lângă ei persoane dragi care au tendinţa de a fi violente.
Oricum, noi vom aborda şi această problemă a relaţiilor de cuplu într-un viitor articol. Tot ce pot spune este – fraţilor, fugiţi mâncând pământul atunci când cineva vă dă o palmă; este suficient ca o singură palmă să declanşeze o adevărată tragedie în anii ce vor veni.. D-zeu să lumineze sufletul doamnei, care acceptă din partea domnului rele tratamente, iar domnul….No comment! Orice comentariu este inutil….

2 comentarii:

Adrian spunea...

Pornind de la o initiativa acasatv.ro am deschis http://www.causes.com/causes/635134-durerea-nu-este-iubire/about am utilizat pentru aceasta imaginea pe care am gasit-o pe sit-ul dumneavoastra , va rog sa imi comunicati daca nu sunteti de acord cu acest lucru . Va multumesc

Cristian spunea...

@Adrian
Este OK!Important este să conștientizăm cu toții că violența nu înseamnă durere.Iubirea nu are de-a face cu violența,gelozia,posesivitatea! O seară minunată Adrian!:)