joi, 24 aprilie 2008

ÎN AŞTEPTAREA PAŞTELUI....




Simt Paştile cele frumoase cum se apropie cu paşi tiptili. Este un moment important pentru toată lumea..În curând, oamenii se vor reîntoarce spre ei înşişi uitând de greutăţi. Măcar în aceste momente de sărbătoare să uităm de probleme şi griji...Este greu pentru unii dintre noi, însă nu imposibil..

Simt în aer parfumul sărbătorilor..Inima mea se bucură tare..Şi pentru că, toată lumea se pregăteşte pentru ca să aibă tot ceea ce este necesar pentru masa de Paşte, nici eu nu am uitat să fac cumpărăturile..

Camera unde stau, mi-am aranjat-o de sărbătoare..Niciodată, indiferent că este Crăciun sau Paşte nu uit să-mi creez o oaza de linişte pentru toţi cei care îmi calcă pragul..Întotdeauna am considerat că, atmosfera, aspectele de detaliu, fac ca sărbătoarea să fie cu adevărat vibrantă în sufletele noastre. Nu am putut să nu fac nişte poze să vedeţi şi voi decorul de Paşte...Sper să vă placă şi vouă..Nu uitaţi să vă amenajaţi spaţiul în care locuiţi cu elemente specifice sărbătorii..Succes! Pace şi lumină tuturor!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Sarbatori linistite,luminoase si calde iti doresc !

Cristian spunea...

@diana
Multumesc pentru urarile tale care sunt convins ca sunt din inima pentru ca te simt..Gandul meu de bine sa te ocroteasca permanent!Paste fericit!:)