luni, 14 aprilie 2008

IUBIREA NU ŢINE CONT DE NIMIC….

Iubirea este doar un sentiment! Iubirea nu are definiţii, ea doar se simte, reprezintă natura intrinsecă a oricărui suflet creat de D-zeu. Oamenii mai au multe de învăţat! Ador fiinţa umană pentru că are un potenţial enorm de transformare. Din păcate, lucrăm atât de puţin cu noi înşine! Dar, nu-i aşa, este vreme pentru toate….
Iubirea, este hrană pentru orice suflet. Chiar şi animalele feroce de care ne este cel mai tare teamă sunt tot iubire. În ele, există un sâmbure de iubire. Animalele, plantele, soarele, păsările – absolut toate ne dau lecţii de viaţă, iar noi nu învăţăm nimic! Ne comportăm tot barbar şi fără simţ de responsabilitate. Uneori, devenim nepăsători faţă de tot ce ne înconjoară! Preferăm să punem de exemplu, botniţă câinilor din Bucureşti, ca nu cumva aceştia să pericliteze viaţa preşedintelui Bush…..Şi uite aşa, ne creăm tot felul de obsesii, frici.
Iată cât de inteligentă este fiinţa umană!!! Acest scurt articol, se intitulează sugestiv - IUBIREA NU ŢINE CONT DE NIMIC…Este normal să nu ţină cont de nimic! Din păcate, omul face selecţii de tot felul, crează tot felul de legi care în final se întorc împotriva lui. Când ţi-e lumea mai dragă, hocus pocus încă o barieră! Şi continuăm să creăm continuu tot felul de bariere, crezănd că, în acest fel lucrurile se rezolvă.
În materialele de mai jos, se observă cum iubirea se simte ca la ea acasă. Până şi Pitbullii din filmuleţe, vor să ne demonstreze că sunt iubitori, că iubirea nu are legătură cu mărimea,specia..Iubirea doar este! Din păcate, oamenii crează sute de motive să nu acorde iubire celor din jur,..., căci, nu-i aşa, toată viaţa încercăm să găsim tot felul de scuze pentru a ne disculpa. Oamenii, crează chiar monştrii din diferite fiinţe. Dacă luăm cazul pitbull-ului, observăm că tot omul îşi pune amprenta, trebuie să facă el ceva, astfel încât să scoată în evidenţă tot ce este mai rău din acest animal. Aşa că, se gândeşte să-l dreseze, să-l facă un aşa zis „bodyguard” pentru oameni, şi nu numai.. Şi uite aşa, imaginea acestui suflet rămâne pătată crezându-se că este un animal fioros. Exemplele, pot continua..
Filmuleţele de mai jos scot în evidenţă faptul că, fiinţa umană mai are multe de învăţat... Avem o notă proastă dată de Creator, atrăgându-ne mereu atenţia că a venit momentul să ne trezim…






6 comentarii:

Anonim spunea...

De neimaginat.. nu imi vine sa cred videoul cu pitbullul, prea tare.

james crissilv spunea...

iubirea nu tine cont de nimic, decat de noi daca tinem cont de ea.
o zi minunata iti doresc

Unknown spunea...

Asta iarna am gasit un puiut de catel zgribulit.Normal,m-am apropiat de el,l-am luat in brate instinctiv.Apoi am realizat ca este pitbull...
Am avut o retinere,l-am si indepartat putin din stransoarea in care il tineam ca sa-l incalzesc.Tremura tot.Daca nu l-as fi luat eu,ar fi murit inghetat.
Acum i-am gasit stapan.
Dar mie si in ziua de azi inca mi-e rusine de propria-mi reactie...doar pt. ca am vazut ca e pitbull...doar pt. ca am avut idei preconcepute...
Dragostea nu tine cont de nimic!
Cu atat mai putin de idei preconcepute!

Cristian spunea...

@ madalin
Asa este..:) Tare de tot! Insa daca ai vazut materialul cu ceea ce fac oamenii in Spania ramai efectiv fara glas...:(

Cristian spunea...

@james crissilv
Hello! Ma bucur ca ti-a placut ceea ce am postat.Dupa materialul cu tenta violenta in care oamenii sunt actorii principali,am considerat ca merita sa aduc un zambet pe buzele tuturor....

Cristian spunea...

@diana
Esti o scumpa! Nu ma asteptam sa imi spui o astfel de poveste cu adevarat emotionanta....Cred ca se considera un catel fericit pentru ca a dat tocmai de tine in acea zi friguroasa de iarna.Iata cum D-zeu a trimis sufletul potrivit(TU)sa ajute acel suflet de catel...O zi minunata!:)