miercuri, 8 octombrie 2008

HITUL ZILEI (LEONA LEWIS - BLEEDING LOVE) BRIT AWARDS 2008

4 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Zvelta, inalta, cu parul lung castaniu plin de inele, desculta, cu o voce de neuitat...
Un inger cu numele Leona, pe care tu cu arta unei selectii extrem de precise, ni-l aduci cu infinita grija pe talerul palmelor tale si apoi ne lasi sa plutim in aburul luminos si cald al sufletului sau ! :)
Da, dragostea poate fi si taioasa la nevoie, are lame ascutie, stie sa despice aisbergul potrivnic pentru a ajunge la liman !
Sa fii iubit in fiecare zi, asa cum meriti !
P.S. Si inca ceva: ma gandesc tot mai serios la culoarea mov-viorie pe care nu o preferam pana acum, dar care s-ar putea sa-mi placa datorita Leonei ;)

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Ce mă fac cu tine....:)Rar întâlnesc pe blog astfel de comentarii.:)Cred că nici eu nu puteam să o descriu mai bine pe Leona.Iată că ai făcut-o tu, într-un mod atât de minunat.Mulţumesc pentru cele scrise din inimă.Leona, este o prezenţă nouă pe scena muzicală internaţională.Însă, datorită vocii, a ajuns în scurt timp o artistă iubită de public.La Brit Awards 2008, a făcut impresie bună. Rochia sa movă a făcut zarvă mare pe scenă.Arată ca un înger,...,chiar este un înger coborât din înaltul cerului.Din câte ştiu, culoarea mov se află în trend.Cu siguranţă că de acum încolo, această culoare o să-ţi placă şi ţie.Trimit gândurile mele de iubire acum şi întotdeauna. Hugs!:)

Anonim spunea...

Superb blog, tine-o tot asa Cristian! ti-am vazut comentariul si pe blogul domnului Ioan Muntean! Bravo! :)

Daca ai timp, viziteaza-ma si pe mine:

http://georgeenea.blogspot.com

Mii de multumiri!!!

Cristian spunea...

@George - Silviu Enea
Bună George!Un nou prieten este bine venit întotdeauna.Adevărata familie, este cea care include pe toată lumea.Pare aiurea ceea ce spun însă, acesta este adevărul.În prezent, societatea este construită din "bisericuţe".Fiecare ţine cu dinţii de aceea ce are, de familie, morală,etc.Însă, majoritatea dintre noi, nu privim lucrurile în profunzime şi să ne întrebăm ce înseamnă şi celelalte suflete pe lângă care trecem în fiecare zi, pe stradă. Ceilalţi suntem NOI.Fiecare suflet este o parte din Dumnezeu, bucăţică din INTREG.Toate bucăţelele întrupate pe Pământ, îl formează pe Dumnezeu.De fapt, tot ceea ce ne înconjoară este Dumnezeu.Ca să ajungi la această capacitate de înţelegere, trebuie să te descoperi pe tine.Te voi include şi pe tine în viaţa mea.Eşti un dar, iar darurile sunt întotdeauna bine venite.Ne vedem pe blog la tine.Pe curând prietene!:)