sâmbătă, 4 octombrie 2008

DE VORBĂ CU DOREEN VIRTUE, PH.D (Partea a II a)

6. Petrece timp de unul singur în natură. „Sunetele şi mirosurile naturii sunt invizibile, aşa că îţi poartă mintea spre tărâmul invizibil al spiritului, unde lucrurile vibrează mai înalt şi mai rapid decât materia.” Există proprietăţi vindecătoare în natură. De asemenea, există îngeri ai naturii foarte reali. Le poţi cere acestor îngeri ai naturii să te vindece. A sta în natură te ajută să te adaptezi ritmului natural al pământului şi aşa cum sincronizarea şi ciclurile fac parte din tot, tu te vei sincroniza cu ritmul vieţii.

7. Detaşează-te de materie. „Atunci când eşti ataşat de materie în gând, rămâi ataşat de produsele minţii egoului şi astfel rămâi ataşat de ego.”

8. Nu judeca. „Îi judeci pe alţii ca o metodă de a te apăra pe tine însuţi, pentru a-i ţine departe de tine, astfel încât să nu te apropii de ei şi să te răneşti”. Îngerii au explicat că atragem spre noi lucrurile la care ne gândim. Dacă mă gândesc în mod obsesiv la pericolul fizic şi emoţional, creez un climat în care cele mai teribile temeri se adeveresc.

9. Trăieşti acolo unde ţi-e focalizată conştiinţa. „Dacă ai un gând neiubitor sau lipsit de iubire – competiţie, invidie, grijă – simţi durere. Tu EŞTI conştiinţa ta şi simţi efectele locului în care îţi este focalizată conştiinţa.„ Îngerii mi-au spus că fericirea mea nu era legată de ceea ce aveam, ci de ceea ce gândeam.

10. Slăveşte-l pe Dumnezeu în toate. „Nu căuta slavă pentru tine însuţi. În esenţă, totuşi, atunci când îl slăveşti pe Dumnezeu, tu slăveşti acea parte din tine care este una cu Dumnezeu. Prin slăvirea Sa, stai departe de starea ta de ego şi te centrezi pe conştiinţa sinelui tău superior.”

Mai multe informaţii:http://www.angeltherapy.com/

Notă:
DOREEN VIRTUE, PH.D., este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite. Fost director al unui program de recuperare pentru adolescenţii dependenţi de droguri şi alcool, Doreen lucrează acum cu Terapia prin Îngeri, în activităţile de scriitor şi profesor.

Doreen este autoarea best-seller-ului, Copiii Indigo: cum să-i hrănim şi să-i îngrijim, iar printre celelalte titluri ale numeroaselor ei cărţi se numără Mesaje de la Îngerii Tăi, Vindecarea cu Îngerii şi Calea Lucrătorului întru lumină. A scris douăsprezece cărţi, publicate în jumătate de milion de exemplare în toată lumea.

Din 1989, ţine în întreaga lume prelegeri, seminarii despre spiritualitate şi sănătate mentală şi conferinţe. Fiică a unui vindecător Christian Science, Dr. Virtue este a patra generaţie de metafizicieni.

În prezent este membră a Institutului American de Hipnoterapie, unde predă dezvoltarea calităţilor parapsihologice şi de medium.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Intotdeauna m-au surprins in mod placut autorii si scrierile pe care le expui.
O seara minunata iti doresc

Cristian spunea...

@jamescrissilv.ro
Mulţumesc James...Sper să te surprind în mod plăcut..... Fiinţa umană, ascunde atât de multe
"secrete" nedescoperite. Fiinţa umană, este divină lucrând mână în mână cu îngerii.Nimeni nu este singur!Din păcate, omenirea încă nu a ajuns la un nivel de elevare spirituală, astfel încât să conştientizeze că nimeni nu este singur. Oamenii, se plâng de singurătate pentru că nu ştiu ce sunt în raport cu Universul.Dacă ar fi măcar o fracţiune de secundă conştienţi de acest lucru, viaţa lor s-ar transforma imediat. Binecuvântată fie viaţa însăşi acum şi întotdeauna!Îngerii, entităţile evoluate să ne vegheze tot timpul..O seară liniştită şi ţie!

mmary spunea...

"Traiesti acolo unde ti-e focalizata constiinta..."ma atrag in chip irezistibil aceste cuvinte deoarece le-am "trait",le-am trait "focalizate" in "IUBIRE" si inca le traiesc...si ma bucur de uimitoarea suplete si extraordinara prospetime a impresiilor,a "trairilor" datorate intineririi neincetate, pe care o sorb din comunicarea cu Dumnezeu,cu Domnul Iubire.El e oaspetele drag al inimii mele...Lui i-am daruit sufletul meu pentru a deveni Templul LUI...

Cristian spunea...

@mmary
Suntem ceea ce gândim! El este în inima ta.Niciodată nu v-aţi despărţit.Nu mai există separare.Simţi că pluteşte spre cele mai înalte zări.O zi minunată suflet iubitor.:)