luni, 13 octombrie 2008

JAMES VAN PRAAGH - RAI ŞI PĂMÂNT. O CONEXIUNE MEDIUMICĂ

"Adevărul este că, orice vrei să afli este deja în tine.Doar că nu ţi-ai amintit. În loc să te simţi pierdut, abandonat şi confuz, eu vreau ca tu să conştientizezi că eşti o fiinţă spirituală, care este parte a marii familii cosmice, de fiinţe spirituale. Pe măsură ce îţi trezeşti abilităţile extrasenzoriale înnăscute, vei începe să te conectezi la familia ta spirituală."

"Chiar dacă s-ar crede că este aproape imposibil să treci prin viaţă evitând energiile şi gândurile altor oameni, poţi să-ţi întăreşti câmpul energetic, astfel încât nimic să nu pătrundă în spaţiul tău. Pentru a susţine o aură echilibrată şi sănătoasă, trebuie să cultivi gânduri de dragoste, bunătate şi, mai ales, de iertare.
"În fiecare zi, practică rugăciunea, meditaţia, tiparele de gândire iubitoare, bunătatea, recunoştinţa şi respectul faţă de tine, de univers şi de toate făpturile vii. Aceasta nu numai că va extinde câmpul de energie electromagnetică din jurul tău, dar se va extinde mai departe şi va ajuta la înnobilarea altora."

"Fiecare lucru viu joacă un rol în evoluţia planetei. Acumulările de joasă frecvenţă din jurul planetei provin din revărsările noastre de energie negativă - de lăcomie, supărare, ură, cruzime şi durere. Acesta este locul unde noi, oamenii, apăream prea frecvent în peisaj. Cu toate acestea, putem să schimbăm lucrurile şi să îmbogăţim aura planetei, prin emisii de bunătate, pace şi dragoste."

Această carte este extraordinară!Vă recomand să o cumpăraţi. În ea, veţi găsi informaţii despre aură, semnale de la spirite, îngeri, protecţie psihoenergetică, rezolvarea problemelor zilnice, etc.

JAMES VAN PRAAGH este un medium spiritual, recunoscut pe plan mondial pentru extraordinara abilitate de comunicare cu spiritele. James, spunea despre sine:"Ca medium, eu am trăit experienţa iubirii, a compasiunii şi vindecării. Iubirea dintre oameni este cea care îmi permite să fac legătura dintre cei vii şi cei plecaţi dincolo."
Mai multe informaţii pe:http://vanpraagh.com/

4 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Fie ca marea sarbatoare de astazi a cinstirii Sfintei Cuvioase Parascheva sa-ti daruiasca pace, armonie, sanatate, sa te primeasca in Bratele Sale, sa te invaluie in Mantia Sa de iubire si sa te pastreze sub blanda Sa ocrotire !
Am lasat aici aceasta urare, caci se inscrie negrait de bine in atmosfera spirituala cladita de tine cu har si dragoste de semeni :)
Fii binecuvantat, prietene al Cetatii Transilvane !

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Orice gând pe care-l transmiţi către mine este perceput la nivel energetic.Sentimentul este extraodinar!Cuvintele tale sincere curg prin fiinţa mea, energia degajată de ele bucură întreaga Creaţie.În acest moment, s-a produs un nou feedback. Aceleaşi gânduri le transmit şi eu.Mesajul meu este acelaşi.Trimit acest mesaj către toată suflarea pământului.Iubirea este multidimensională şi le cuprinde pe toate.Mă aplec în faţa ta, cu profundă recunoştinţă şi bucurie.Hugs!:)

Mager Victoria spunea...

Acest medium vorbeste de fapt cu dracii, care iau chiar si chip de inger de lumina. Ortodoxia respinge aceste practici si multi sfinti parinti marturisesc ca vrajmasii vor sa ne pacaleasca pe orice cale, cum i-a pacalit pe protoparintii nostri Adam si Eva. Sa nu va mire faptul ca naiba stie tot. Este o entitate pe care D-zeu a creat-o cu oarecare putere, ea facand parte la inceput din ceata ingerilor. O parte s-au razvratit impotriva lui D-zeu. Acestia sunt ingerii cazuti care iti dau impresia ca tu vorbesti cu o ruda moarta, cand de fapt vorbesti cu ucida-l crucea. Nu te cutremura acest aspect, sa-l ai interlocutor? Sa nu cadeti in inselare, fiindca dracii pot lua forme de martieni, de Sfanta Treime, fecioara Maria, inger pazitor, Iisus Hristos... Cei care credeti in aceste lucruri, fara sa va dati seama ii dati apa la moara lui Satan si il satisfaceti pe deplin...si pe nesimtite treceti de partea lui.
Exista intr-adevar viata dincolo de moarte, trebuie sa ne pregatim pentru acest mare pas, fiindca murim o singura data (citeste epistolele sf. Pavel-Noul Testament) si nicidecum nu ne reincarnam. Daca ne-am reincarna, am tot amana la infinit sa devenim mai buni candva si tot vom trece noi intr-un fel sau altul de pragul reincarnarilor. Alta inselare. Viata ne-a fost data ca sa trecem prin mai multe exercitii, e drept - dureroase, cu scopul de a ne mantui. Murim o singura data, asa ca viata pe care o aveti e foarte pretioasa, fiindca de ea si de felul cum o traiti depinde daca ajungeti in rai sau in iad, unde stati o vesnicie.
Haideti sa ne concentram pe ce avem, o viata, care dureaza doar cativa ani si pentru care vom fi rasplatiti o eternitate. Daca timpul nostru se scurge fara rost si fara chibzuinta, devenim uneltele celui rau si cetatenii permanenti ai iadului.
Cititi BIBLIA si carti din editurile ortodoxe.

Cristian spunea...

@ Mager Victoria
Nu ai înțeles nimic din ce a spus autorul.Ești atât de îndoctrinată încât altceva nu mai vezi. Societatea ți-a servit pe tavă anumite lucruri și tu le-ai luat de-a gata.Porți "ochelari de cal" Victoria! Este foarte simplu să ne dăm cu părerea de pe margine.Cu toate acestea, te înțeleg și îți respect părerea. Succes în toate!:)