sâmbătă, 25 octombrie 2008

CELINE DION LIVE IN PORTLAND (U.S.A) - 16 OCTOMBRIE 2008

Celine, ridică din nou publicul în picioare.... Cu siguranţă, că artista ştie ce înseamnă puterea dragostei. Interpretarea nu necesită niciun comentariu....Dedic această superbă melodie, cântată LIVE de Celine Dion, tuturor......
Celine interpretând melodia:„The power of love”

6 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Este foarte emotionant sa te intampine astazi, la intrare in casa ta, din nou, ambasadoarea inimilor insetate de fluidul dragostei !
Peste tot aici plutesc acordurile calde ale vocii si ale prezentei sale stralucitoare.
Multumesc pentru darul oferit prietenilor tai, cu siguranta ca toti ce ti-au trecut pragul s-au bucurat de triumful dragostei pe care il transmite unica Celine !
Sarbatoarea Sfantului Dumitru de astazi sa-ti presare in suflet simtiri adanci si sa-ti insenineze cugetul !

Anonim spunea...

Superba melodie. Superba interpretare.
o seara minunata iti doresc

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Mulţumesc pentru cuvintele minunate adresate.Într-adevăr, sărbătoarea în sine, ne bucură inimile.Spun acest lucru şi pentru că este ziua mamei mele (Dumitra).Celine, ne uimeşte de fiecare dată cu vocea ...O săptămână minunată îţi doresc!PA!:)

Cristian spunea...

@jamescrissilv.ro
Gracias!Dacă vocea te-a impresionat şi pe tine, atunci este bine...Înseamnă că Celine a reuşit să îţi mişte sufletul...Pe curând!

pescarusul argintiu spunea...

Cristian, sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa, fericita, increzatoare si implinita, sa-ti fie multi ani alaturi, sa te bucuri de dragostea ei unica si de relatia speciala de comunicare cu ea.
Nimeni pe lume nu este ca mama, fiinta ce ne-a dat viata si ne-a vegheat pasii uneori nesiguri si ezitanti pe drumul greu al vietii.
Inca o data LA MULTI ANI linistiti si luminosi scumpei tale mame si petrecere frumoasa in familie ! :)
Gandul meu senin se indreapta spre voi, fiindu-va tovaras in zi de sarbatoare !

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Off,.., vrei să mă omori încet şi sigur?:)Mulţumesc pentru urări!Eşti un înger coborât pe pământ să bucure alte suflete.Iată, cu forţa iubirii uneşte alte suflete...Important este să facem din fiecare zi o sărbătoare....Gândurile tale de bine au ajuns cu bine şi au fost primite cu bucurie în suflet!Mulţumesc din suflet pentru tot.Hugs!:)