miercuri, 29 octombrie 2008

TOAMNA.......








În această perioadă, copacii se colorează în tot felul de culori....De la înălţime, aceştia arată minunat....Pozele sunt făcute seara şi a doua zi dimineaţa. O toamnă liniştită tuturor în continuare!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pozele tale sunt frumoase.De multe ori imi dorescsa am si eu un aparat de fotografiat ,chiar si de la geamul bucatariei as avea ce fotografia.Pe un stalp de pe vremuri e o iedera care acopera stalpul,s-a intins si pe cablul tv,iar culorile frunzelor se schimba de la ozi la alta,apoi dintro data cad.Mai avem si un tei ,un nucsi iarba cu cate-o floricica din loc in loc.

Cristian spunea...

@g1b2i3
Mulţumesc suflet iubit!Chiar dacă uneori suntem ocupaţi şi nu mai avem timp să privim copacii, ar fi păcat să nu ne oprim în loc şi să-i admirăm.Fiecare anotimp îşi etalează paleta de culori.Primavara,copacii sunt plini de flori, vara culoarea predominantă este verde închis, toamna aduce cu ea, tonuri de culori calde ce-ţi taie răsuflarea, iarna aduce în prim-plan albul pur....Superb!Dumnezeu, picteaza atât de frumos totul....Mă bucur că m-am născut în această ţărişoară!Chiar dacă mulţi pleacă din ea definitiv, personal vorbind, nu aş pleca niciodată.Anotipurile la noi sunt chiar anotimpuri!
Chiar dacă nu ai un aparat de fotografiat, consideră că ai făcut tu aceste poze ca să arăţi oamenilor frumuseţea toamnei atunci când ei sunt copleşiţi de probleme.Sunt convins că şi tu ai putea imortaliza imagini de vis....Un week-end plăcut îţi doresc şi Dumnezeu să te binecuvânteze.PA!:)

pescarusul argintiu spunea...

Ce toamna bogata in culori blande si luminoase ai surprins domnind printre blocuri!
Pozele tale reusite si inspirate m-au emotionat si mi-au mai consolat mahnirea ca nu sunt in aceste zile tihnite, pe undeva la munte...
Mergand pe aleile dintre blocurile cartierului meu, am admirat si eu un superb covor de frunze galben-auriu, fosnind melancolic si duios de dimineata.
Multumesc pentru ca ne-ai dovedit ca si la Brasov avem o toamna ca-n povesti!

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Copacii sunt minunaţi...:)Sper că au ieşit bine pozele.Nu am vrut să ratez momentul în care soarele luminează frunzele copacilor.De multe ori, anotimpurile trec atât de repede, anii se scurg....A venit vremea să devenim mai receptivi faţă de tot ce ne înconjoară.O toamnă liniştită şi binecuvântată îţi doresc să ai în continuare.Hugs!:)