vineri, 31 octombrie 2008

HITUL ZILEI - BRITNEY SPEARS (WOMANIZER)

Diva pop se întoarce în forţă cu un nou videoclip……Se pare că Britney s-a refăcut, este sexy şi hotărâtă să cucerească din nou publicul. Clipul de mai jos, intitulat "Womanizer", nu necesită niciun comentariu. Acest single, este extras de pe noul album al cântăreţei intitulat "Circus". Albumul o să apară pe piaţă, începând cu data de 2 decembrie 2008.

6 comentarii:

Anonim spunea...

fain videoclipul , ce mai faci ?

Cristian spunea...

@loculdenicăieri
Mă bucur că ţi-a plăcut.Ce mai fac? Se poate şi mai bine...Să gândim pozitiv indiferent ce se întâmplă...Sper că şi tu eşti Ok!Un început de săptămână bun!:)

pescarusul argintiu spunea...

Te gasesc invaluit din nou in armonia muzicii entuziaste si tonice pentru suflet!
Sa abordam cu incredere si curaj fiecare situatie de viata, gandind pozitiv, cum spui tu, fiind strans conectati la pulsul bland al toamnei acestui cald inceput de Noiembrie!
Maine va fi cu siguranta mai bine, zambeste ca in cele mai bune momente!

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Aşa este....Mâine este o altă zi!Niciodată să nu disperăm! Britney este tonică!:)Când o vedem pe ea cât este de activă în clip, putem oare să fim trişti? O seară superbă.Pupici!:)

Anonim spunea...

idiferent de problemele care i-au afectat viata Britney ramane o voce mare. sper ca ava gasi resurse psihice sa revina pe linia de plutire.

zi frumoasa!

Cristian spunea...

@danielles
Părerea mea este că deja a găsit aceste resurse interioare.Drept dovadă, apariţia noului album....Felicitări Britney!O zi minunată îţi doresc.PA!:)