vineri, 10 octombrie 2008

BEDRI CETIN & BEATRICE TUHARI - ARTA CUNOAŞTERII ÎN TĂCERE

“Recunoaşte că Tu eşti Acea Tăcere ce iese la iveală din care se naşte întregul Univers.

Recunoaşte că Adevărata Ta Natură este Dumnezeu, deoarece Dumnezeu este tot ceea ce există.

Recunoaşte că Tu eşti Pură Conştiinţă, Pură Fericire. Trezirea este întotdeaun bruscă, spontană şi nu ia nici un pic de timp. Deoarece Sursa sa este Sinele fără timp, Ea are puterea să răstoarne şi să vindece într-o fracţiune de secundă vederile greşite ce au durat veacuri. Atât de puternic TU EŞTI.“

“Fii Adevărul, Cunoaşte Adevărul despre Sinele Tău şi sub Lumina acestui Adevăr îmbrăţişat în interiorul Iubirii Sinelui Tău Dumnezeu, Fii în Pace cu Creaţia Ta, Fii Pacea.“

“Atunci când tu înţelegi că eşti Infinitul, înţelegerea nu se mai face prin minte sau gânduri, ci prin Sinele care nu poate fi pus în cuvinte.“

Notă:
Autorul, BEDRI CAG CETIN, a obţinut titlurile de Master şi de Doctor în inginerie electrică, la Institutul de Tehnologie din Caltech, Pasadena, California.

Ca parte a tezei sale de doctorat, el a introdus o nouă teorie globală de optimizare, ce a fost aplicată mai târziu în domeniul Roboticii, Sistemelor Neuronale şi mai recent în Seismologie. În timpul anilor petrecuţi la Caltech, autorul a excelat în domeniul Neuroştiinţei şi Neuropsihologiei.

Odată finalizate lucrările solicitate de teza sa de doctorat, a început să lucreze la Institutul Naţional pentru Sănătate Mentală din Betheseda, Maryland, unde cercetările sale realizate în Laboratorul de boli clinice au fost orientate pe legătura dintre memoria traumatică şi tulburările psihologice. Mai târziu se mută în Virginia şi colaborează cu profesorul Stanley Sobottka, în efectuarea unor studii asupra Conştiinţei şi interpretarea fundamentelor Fizicii Cuantice, în cadrul Departamentului de Fizică al Universităţii din Virginia. În prezent locuieşte în Crozet, unde realizează studii şi cercetări independente.

4 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

In fata acestui tulburator val de informatii, marturisesc: "Recunosc, recunosc, recunosc !"
Concepte binecuvantate ca: Dumnezeu, Sine, Pace, Creatie, Adevar, Constiinta, alaturate inaltei insusiri de "Pur" pot zidi falnice manastiri fara ziduri in sufletele noastre.
Toata pretuirea si admiratia doctorului inginer Bedri Cag Cetin si tie, o avalansa de felicitari ! :)
Sa ne desavarsim cunoasterea celor dinauntrul nostru, dar si a celor de langa noi, in tacere, vigilenta si armonie !
Ceva asemanator ca tematica am dezvoltat si eu in articolul din 31 Mai 2008, intitulat "Manastire fara ziduri", daca vrei link-ul, te rog spune-mi :)
Have a holly day, rich in smiles !

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Dacă reuşim să înţelegem fiecare concept în parte, înseamnă că suntem pe Cale.Tuturor ne plac cuvintele măreţe însă, acestea prind viaţă doar atunci când le trăim.
Sunt convins că cei de lângă tine te preţuiesc şi te iubesc.Acum, am intrat şi eu în horă; pentru că toţi suntem o familie...O să citeasc articolul amintit de tine.Este vorba cumva de "Mânăstire fără ziduri" de
Bruce Davis? Hugs!:)

pescarusul argintiu spunea...

Exact, Cristian, despre aceasta carte este vorba !
Peace and love with you ! :)

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Punct ochit, punct lovit!:) Mi-a plăcut materialul tău...:)Superb!Pe curând sufleţel!:)