marți, 29 iulie 2008

PLOAIA....



LA BRAŞOV, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, A PLOUAT CU GĂLEATA SUPERB!

6 comentarii:

starsgates spunea...

Mda, îmi aduc aminte cum am stat într-un an la Braşov, zgribulită, la Cerbul de Aur.:)

Cristian spunea...

@starsgates
Ahh, sorry! Înseamnă că era toamnă când ai venit la Braşov la Cerbul de Aur...Ai fost la concert?În ce an ai fost?:)Somn uşor....PA!:)

starsgates spunea...

Era în anul în care concertase Status Quo.
De fapt ptr. ei am stat în ploaie.:)
Noapte bună!:)

Cristian spunea...

@starsgates
Aha...:)Înseamnă că a meritat statul în ploaie....Să înţeleg că eşti fană Status Quo? De ce nu se mai aude nimic de ei?Pe canalele de muzică nu-i mai văd deloc..Eu cred că nu mai apar, din cauza faptului că deja au intrat în categoria formaţiilor "old", care nu mai sunt în topul preferinţelor muzicale.PA!:)

starsgates spunea...

Nu pot să spun că sunt fan al unei formaţii anume, ba da, sunt fan Voltaj, adică asta înseamnă că îmi place să ascult Voltaj, dar atunci a meritat sigur statul în ploaie.
Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei, sincer nu m-am întrebat niciodată.
O seară frumoasă.:)

Cristian spunea...

@starsgates
Super Voltaj...Îmi place şi mie Voltaj, însă nu sunt chiar fan..Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei..Poate au luat o mică pauză..:)Eu sunt fan Celine Dion.Însă, nu sunt înrăit cum sunt mulţi alţii.Îmi place enorm cu cântă...Acesta este şi motivul pentru care nu am vrut să ratez concertul susţinut de ea în Praga. Mă linişteşte de multe ori muzica ei suavă....O seară minunată îţi doresc şi ţie..Pupici!:)