vineri, 25 iulie 2008

OPERAŢIILE ESTETICE - ADEVĂR SAU BALIVERNE?

În imaginile, filmuleţele ataşate mai jos puteţi vedea ce se întâmplă cu unii dintre noi atunci când apelăm la operaţii estetice. Comentariile sunt de prisos...
Melanie Griffith

Sarah Jessica Parker

Jocelyn Wildenstein, "regina operaţiilor estetice", a reuşit din nou să se facă remarcată, de data aceasta la ceremonia de decernare a Oscarurilor. Ea a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, dar privirile tuturor au fost atrase ca un magnet de chipul ei mutilat de atâtea operaţii, pe care a cheltuit o avere: 2,6 milioane de euro.


Michael Jackson


Michaela Romanini


Cher

Madonna
Fratele artistei a declarat că Madonna a recurs la un lifting facial. Christopher, care a scris de curând cartea "Viaţa alături de sora mea, Madonna", dezvăluie că artista de 50 de ani a recurs de câteva ori la intervenţiile chirurgicale de remodelare pentru a arăta bine.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cristian,unele persoane au devenit adevarati monstri dupa operatiile estetice.Nu sunt impotriva lor,dar cred ca sunt necesare doar cand e nevoie de o corectie,chiar si dupa diverse accidente.Sincera sa fiu,cred ca unii din pozele puse de tine ar fi buni de filme horror.
Weekend placut iti doresc si vreme buna!

Anonim spunea...

Ingrozitor! cred si eu in necesitatea operatiilor de chirurgie plastica si reparatorie insa nu in a insela timpul. acestea sunt solutii de moment, nu elixirul tineretii vesnice. plus ca vedetele acelea au incaput pe mana unor esteticieni cred nepriceputi care practic i-au mutilat... sunt multe de spus. poate ca ar trebui sa se respecte anumite limite morale si reguli deontologice. chiar si atatea anestezii, durerile crunte si analgezicele administrate duc la accentuarea imbatranirii.

Cristian spunea...

@g1b2i3
Aşa este!Din păcate, fiecare decide singur ce vrea să facă cu propriul chip, corp.Una este să-ţi faci o mică corecţie şi alta este să devii obsedat..Din păcate, unii dintre noi, nu ne putem opri la timp.Iată cum, unele persoane pot deveni adevăraţi monştrii...Bine că interiorul rămâne nealterat de niciun factor exterior.Mulţumesc de urări.Vremea este rece şi ploioasă..Oricum este bine!Slavă Domnului..PA!:)

Cristian spunea...

@danielles
Aşa este Dana!Din păcate, mulţi dintre noi credem că operaţiile estetice opresc timpul.Corpul în final se degradează, devine pământ.La ce folos atâtea mutilări şi chinuri? Din punctul meu de vedere, oamenii care fac operaţii estetice nu se acceptă aşa cum sunt.Un om care se acceptă, îşi iubeşte fiinţa nu face corecţii.Şi eu mă gândeam la corecţii....:) Cu timpul, mi-am dat seama că este absurd!Până la urmă cine te iubeşte,.....,te iubeşte aşa cum eşti.Pentru fiecare este loc sub soare.Iar dacă stau să mă gândesc şi mai bine,iubirea trebuie să aibă legătură directă cu sufletul.Din păcate, unii dintre noi devenim obsedaţi de frumuseţe..În secolul vitezei, accentul cade pe imagine şi nu pe suflet.Nu pot să spun că imaginea nu contează;însă să nu cădem în extreme.Oamenii care apelează la operaţii estetice sunt cei care se simt frustraţi, care nu se pot accepta pe sine.Asta înseamnă că nu te iubeşti, nu-ţi place de tine aşa cum te-a lăsat Dumnezeu.
De exemplu, eu nu sunt o persoană înaltă.Când eram mai tinerel, pe la 20 de ani mă gândeam aşa:"De ce nu sunt mai înalt? De ce unii sunt înalţi, bine făcuţi şi eu nu?" Mă simţeam nasol....Apoi, când am început să mă cunosc mai bine mi-am dat seama că sunt minunat aşa cum sunt.Îmi iubesc fiinţa, corpul, ochii, nasul,...,absolut totul! Oamenii din preajma mea, mă iubesc aşa cum sunt...Iubirea la nivel energetic, subtil, este foarte importantă.Până şi un om urât poate radia lumină atunci când are inima deschisă şi iubeşte necondiţionat pe cei din jur.Sunt multe de spus!Pace şi lumina îţi doresc acum şi întotdeauna!PA!:)