joi, 24 iulie 2008

ŞI APA SE BUCURĂ, IUBEŞTE, SE TEME, ASCULTĂ MUZICĂ CLASICĂ

Dr. Masaru Emoto a făcut un experiment folosind tehnici fotografice de mare viteză şi a observat că atunci când sunt îndreptate către apă anumite gânduri sau cuvinte acestea pot modifica forma cristalelor de apă.

În filmul "What the Bleep Do We Know?" sunt prezentate câteva din imaginile făcute de Dr. Masaru Emoto.

Dacă ne gândim că aprox 70% din organismul nostru este apă atunci realizăm şi faptul că putem influenţa apa din organismul nostru în bine sau în rău prin gândurile pe care le emitem noi sau cei din anturajul nostru.

Ba chiar mai mult, înainte să bem din cana cu apă putem transmite un gând de iubire, mulţumire sau sănătate.

Cuvintele sunt vibraţii. Prin urmare, cuvintele exprimă viaţă. Apa este un mediu care primeşte şi înţelege chiar şi cele mai subtile vibraţii.

Mai jos sunt câteva imagini din experimentul Dr. Masaru Emoto ce reprezintă cuvintele, gândurile sau muzica la care a fost expusă apa şi cristalul rezultat.

Beethoven's Pastorale


Heavy Metal Music

Happyness

Love

Thank you

Truth

You Make Me Sick, I Will Kill You


În concluzie, nu doar muzica bună ajunge la celulele noastre ci şi cuvintele.

Un experiment făcut de o familie (experiment pe care îl puteţi face şi voi acasă) a fost următorul:
Au pus orez în două borcane de sticlă şi, timp de o lună, zi de zi, i-au spus unuia dintre borcane "Mulţumesc", iar celuilalt "Prostule" urmărind modul în care orezul se transformă în timp.

După o lună de zile, orezul căruia i se spusese "Mulţumesc" a început să fermenteze, emanând un miros dulceag, asemănător cu cel de malţ, în timp ce orezul căruia i se spusese "Prostule" a putrezit şi s-a înnegrit.
Iată imaginea orezului (stânga "Mulţumesc", dreapta "Prostule").



Interesant…. Am să încerc şi eu experimentul. Prin urmare, cuvintele sunt energie…Suntem ceea ce gândim, ceea ce spunem….Să luăm cu toţii aminte….

4 comentarii:

Anonim spunea...

si in Romania ante "89 se faceau experimente pe aceasta tema, tatal unei amice facea parte dintr-un colectiv de chimisti si fizicieni care cercetau proprietati ale apei, ei numeau apa in vie si moarta dupa cum erau ionizate moleculele din diverse esantioane de apa. insa era vorba mai ales de mostre din diverse izvoare, din locuri incarcate cu energii telurice si mai ales de efectul de piramida...

Anonim spunea...

bravo pentru articol, citisem si eu cate ceva despre asta, si asa este, suntem gandurile noastre, minciunile sau adevarurile pe care le rostim sunt hainele cu care umblam in lume.
loculdenicaieri

Cristian spunea...

@danielles
Interesant ceea ce spui..:)Uite aşa aflăm lucruri noi...Poate afli mai multe despre ceea ce făcea tatăl amicei tale...Apa,....,hmmmm. Fără apă, am dispărea de pe faţa pământului....PA!:)

Cristian spunea...

@loculdenicăieri
Aşa este...Sub haine de cele mai multe ori ne ascundem..Fără haine suntem aşa cum ne-a creat Dumnezeu.Ne ascundem după haine, măşti, minciună, ipocrizie...Toate gunoaie! Este timpul să facem curăţenie în interiorul fiinţei noastre.Dispunem de atât de multe informaţii...Informaţiile ne bombardează de peste tot.Important este să selectăm informaţiile utile care ne ajută să creştem;să le punem în practică, astfel încât să nu ne mai scăldăm în "mocirlă".Conştientizarea,este tot ceea ce ne lipseşte!Pe curânt!Ciao!:)