vineri, 4 iulie 2008

DE-ALE ÎNŢELEPCIUNII (XXIX)

"Dacă priveşti o floare şi ştii că Dumnezeu este acolo, Îl vei vedea acolo pe Dumnezeu. Altfel nu vei vedea nimic mai mult decât o floare. Ai putea vedea chiar o buruiană.
Dacă priveşti în ochii altuia - şi ştii că Dumnezeu este acolo - Îl vei vedea pe Dumnezeu acolo. Altfel, nu vei vedea decât o fiinţă umană. Ai putea chiar să vezi un răufăcător.
Dacă priveşti în propriii tăi ochi într-o oglindă şi ştii că Dumnezeu este acolo, Îl vei vedea pe Dumnezeu acolo. Altfel, nu vei vedea nimic altceva decât o persoană care încearcă să ghicească cine este acolo. Ai putea să vezi chiar o persoană care nu are răspunsul la această întrebare."

"Majoritatea fiinţelor umane se focalizează, în cea mai mare parte a timpului, pe lucruri care nu contează cu adevărat."

"Pentru a înţelege într-adevăr Realitatea Supremă, trebuie să fii ieşit din minţi."

NEALE DONALD WALSCH - ACASĂ CU DUMNEZEU

4 comentarii:

Anonim spunea...

loculdenicaieri
se pare ca exista legea atractiei si esti ceea ce gandesti in marea majoritate a timpului, daca gandesti negativ atunci sa nu iti para rau de ce ti se intampla, daca gandesti pozitiv o lume plina de oportunitati ti se deschide in fata.

Cristian spunea...

@loculdenicăieri
Câţi dintre noi înţelegem acest mesaj şi câţi îl punem în practică? Există oameni cărora le place să trăiască în suferinţă. Este a doua lor natură ....Pe curând...:)

Anonim spunea...

intelepte cuvinte. le regasim si in cuvintele lui Iisus.

Cristian spunea...

@danielles
Iisus este o parte din noi. Cu siguranţă că nu există separare între El şi noi.Fiinţele umane nu sunt "insule"...Fiecare crede ce vrea...Dacă crezi că viaţa ta nu are sens, atunci ea chiar nu are sens. Suntem ceea ce gândim!O săptămână minunată Dana..PA!:)