luni, 28 iulie 2008

DACĂ DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E









8 comentarii:

Anonim spunea...

faine imaginile :) Insa nu as spune chiar "Daca dragoste nu e, nimic nu e"... Mai bine "Daca dragoste nu e, nu e nici fericire!"...

App de asta, era o parodie: "Daca dragoste nu e, faceti!" :)

Anonim spunea...

Imi plac pozele tale,imi place sa copiez poze de pe net.
Spui,"Daca dragoste nu e,nimic nu e".
Completez cu"Ne nastem ca sa iubim"
Spuneai ca-ti plac imaginile pe care le-ai vazut la mine.Ti-am adus si tie cateva,poti sa iei ce imagini vrei,sunt ale net-ului. :)
http://pixdaus.com/pics/1217163137ca5GhSA.jpg
http://pixdaus.com/pics/1217164327kPbgvIU.jpg
http://pixdaus.com/pics/1217164327kPbgvIU.jpg
http://pixdaus.com/pics/1217163663nGzVlBz.jpg
http://pixdaus.com/pics/1217164547VWgyNKj.jpg

Elisa spunea...

Daca dragoste nu e...,e tare sec.Bineinteles ca ma refer la tot ce implica dragostea,nu numai pentru fiinta iubita.Si,daca dragoste nu e,suntem egoisti.Asa cred eu. :)

starsgates spunea...

,,Dacă dragoste nu e, nimic nu e,, Sunt de acord cu tine ptr. că dragostea are foarte multe feţe.:)
Dragostea de semeni, de părinte, de natură, de...şi pot continua până mâine dimineaţă.:)
Pozele sunt simpatice.

Cristian spunea...

@florian
Mersi!Ambele sunt adevărate!Iubire, dragoste, bucurie,toate sunt legate una de alta..Fericirea, din păcate, aparţine oamenilor care sunt ataşaţi de lucrurile efemere.Atunci când un lucru dispare din viaţa ta, nefericirea apare.Fericirea şi nefericirea sunt extremele lumii fizice...Personal vorbind, am început să mă debarasez de acest cuvânt....În schimb, bucuria aparţine interiorului....Este ceva intrinsec.Nu poti să spui că eşti nebucuros....App,...,faină gluma..O s-o ţin minte...PA!:)

Cristian spunea...

@g1b2i3
Parcă suna a plagiat..:)De fapt, de unde poţi lua poze superbe dacă nu de pe net? Din păcate, nu ne-am născut cu toţii profesionişti în arta fotografică.Mulţumesc pentru completare..Ne naştem ca să vibram la unison cu tot ce ne înconjoară.Iubirea este VIAŢA ÎNSĂŞI!DUMNEZEU ESTE IUBIRE...TOATE FIINŢELE SUNT IUBIRE..SĂ FIM CU TOŢII IUBIRE! Nu trebuie să facem nimic.Doar să fim...Mulţumesc de asemenea, pentru resursele fotografice puse la dispoziţie..PA!:)

Cristian spunea...

@elisa
Tu spui:"Şi,dacă dragoste nu e,suntem egoişti.Aşa cred eu." Sună interesant afirmaţia ta..Atunci când suntem egoişti, nu putem iubi..Ce fel de iubire este aceea care este egoistă?Iubirea nu are nevoie de egoism, gelozie.Posesivitatea, gelozia se înţeleg foarte bine cu egoismul..Un om posesiv, gelos până în măduva oaselor este egoist...Egoismul are multe faţete...Iată,...dacă despart cuvântul egoism rezultă:ego-ism.Ego-ul,adoră să acapareze, să strângă mai mult decât ceilalţi.Mereu stă pe fază ca nu cumva vecinul să aibă mai mult..Ai perfectă dreptate!Iată un alt mod de a vedea lucrurile.Astfel, apar geniile în de-ale conştiinţei..Pe curând!:)

Cristian spunea...

@starsgates
Dragostea...Da...Iubire - Dragoste!Superb!A venit vremea să simţim mai profund şi să vorbim mai puţin.Oamenii vorbesc atât de mult şi uită să se hrănească cu iubire...Hrana noastră cea de toate zilele,...,este IUBIREA..Putem să o împărtăşim cu toate fiinţele.Acum şi nu mâine...Pe curând!:)