miercuri, 31 decembrie 2008

FAZA ZILEI ÎN PRAG DE AN NOU

12 comentarii:

Anonim spunea...

Am intrat sa-ti las o urare pentru noul an ce va urma:
Sanatate, fericire, realizari alaturi de cei dragi!
La multi ani!

ps. n-am rezistat sa vizionez tot clipul, tot speram sa fie vreun trucaj, pacat ca exista asemenea specimene inconstiente care considera copiii drept papusi de plush cu care sa faca acrobatii...

pescarusul argintiu spunea...

Depasind gama de stari contradictorii ce m-au incercat vizionand in mod repetat acest incredibil videoclip postat de tine, de la uluire profunda, infrigurare, teama pentru securitatea micutului, pana la admiratie si incantare, vreau sa-ti urez la ceas de predare a stafetei catre Noul An 2009, sa ai parte de alegeri si decizii corecte, de bucurii si impliniri asteptate, care sa-ti aseze o noua treapta pe calea devenirii personale!
Multumesc mult pentru cupa de sampanie inchinata, cu siguranta va fi de bun augur! :)

Cristian spunea...

@danielles
Mulţumesc pentru simplul fapt că exişti prietenă dragă.Urarea ta, este primită cu inima deschisă. Sper ca iubirea ce leagă toate fiinţele pe acest pământ, să fie mai profundă în anul 2009.Sunt convins că te-a lăsat cu gura căscată materialul postat de mine în prag de An Nou.Într-adevăr,chiar dacă sunt distractive aceste imagini pentru foarte mulţi dintre noi, astfel de manifestări se pot termina nefavorabil.Aşa că, nu recomand nimănui să se joace aşa cu copii.Mielul Vasilică să-ţi aducă linişte şi bucurie în suflet.Petrecere frumoasă în continuare.LA MULŢI ANI!:)

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Se pare acest copilaş, este familiarizat cu zburatul prin aer....:)Gustos!Cupa de şampanie, închinată în prag de An Nou mi-a adus aminte de următoarea afirmaţie:"Prietenia este cea mai înaltă formă de iubire." Mă aplec cu profundă bucurie şi recunoştinţă în faţa ta, astfel încât, să ne meargă bine tot anul. Sper că te-ai simţit bine în seara de Revelion...Pupici dulci!:)

Mihaela Chelaru spunea...

Am ramas uimita de tot ce am vazut, nu am putut viziona tot filmuletul, e prea...crud. Avand in vedere ca am un nepotel m-am gandit numai la el in primul minut de vizionare.
Sunt oameni imbecili, care pur si simplu nu gandesc!

Bine te-am regasit in noul an!!

Cristian spunea...

@Mihaela Chelaru
Bine te-am regăsit în 2009!La mulţi ani şi să petreci frumos în continuare.Există oameni inconştienţi...Tatăl copilului, este puţin sadic, însă să nu fim prea critici la început de an...:)Şocant dar adevărat!La început, am crezut că este o păpuşă....O seară superbă în continuare Mihaela.PA!:)

giuly spunea...

el doar se joaca


om bolnav

Cristian spunea...

@giuly
Bună!Aşa este, se joacă....Oricum, nu este prima dată când tăticul din imagini aplică aceleaşi metode cu propriul său copil...Sărbători fericite şi un an bun pe măsura inimii tale!:)

Punkaru lu peste " spunea...

ioai :)):>

Anonim spunea...

nu am rezistat sa ma uit pana la capat, tot asteptam cu frica sa nu-l dea de perete sau sa-l scape. Oameni inconstienti.. saracul copil :(

La multi ani si multe bucurii pentru noul an!

Cristian spunea...

@Psiho
Te-a lăsat cu gura căscată materialul postat în ultima zi din 2008!După cum observi, există tătici care vor să facă din copii lor aviatori....:)Week-end minunat şi un început de an bun!:)

Cristian spunea...

@Alina
Tăticul din materialul filmat şi-a ascuţit simţuţile în momentul în care a decis să se joace cu copilul prin aer.Un început de an minunat cu multe realizări.Pupici!:)