marți, 23 decembrie 2008

ŞTEFAN HRUŞCĂ - AFARĂ NINGE LINIŞTIT

4 comentarii:

Anonim spunea...

M-ai "nimerit" cu acest colind!:) E unul dintre cele mai dragi mie, ca mai toate cele cantate de Hrusca!
Iti doresc sa petreci cat mai frumos!Si, multumesc pentru urari!

Cristian spunea...

@Florina R.
Citesc gândurile Florina!:)Acest colind te introduce în lumea copilăriei şi a basmelor.Mă bucur că îţi place...Hruşcă, este un artist complet.Atinge multe inimi cu cântecele sale.Petrecere frumoasă!Aşteaptă-l pe Moş Crăciun....Hugs from me!:)

Anonim spunea...

Dragii mei, este important ca in aceste zile sa ne bucuram.
Totul sa fie prilej de sarbatoare si de fericire acum. Craciunul este sarbatoarea bucuriei, sarbatoarea iubirii.

Acum se naste Iisus, din nou, in inimile noastre. Se naste Domnul Luminii, al Iubirii si al Bucuriei.

Acum Iisus este mai aproape de noi, este peste tot imprejurul nostru si peste tot in noi, de aceea este important sa fim plini de multumire pentru tot ce am primit ca dar de la Dumnezeu.

Este sarbatoare. Sa lasam asadar toate grijile si supararile deoparte, pentru ca acum este timpul bucuriei. Nu mai avem timp pentru nimic altceva decat pentru sarbatoare.

Sarbatoriti-L pe Iisus in inimile voastre, cu mare bucurie, smerenie, iubire, minunatie si simplitate. Sarbatoriti-L pe Iisus in acest fel si impartasiti totul cu iubitii vostri, cu cei dragi, cu cei care nu-i cunoasteti, cu toata omenirea.

Fiti simpli si frumosi precum copii, si colindati pe Iisus in inimile voastre, cu mangaiere, pace si iubire. Si apoi colindati-L pe Iisus in inima fiecarui om pe care il intanliti - fie ca il cunoasteti fie ca nu. Iisus este in inimile tuturor, Iisus este legatura noastra - a tuturor cu Inima Suprema - Dumnezeu Tatal.

La Multi Ani!
In sarbatoare si iubire de Iisus, mereu al vostru - George.

Cristian spunea...

@George-Silviu Enea
Mesajul tău mişcă orice suflet George.Mulţumesc pentru cele scrise din inimă.Dumnezeu să te binecuvânteze şi să petreci frumos în aceste zile magice de sărbătoare alături de cei dragi ţie.PA!:)
CRĂCIUN FERICIT!