marți, 30 decembrie 2008

TRADIŢII DE ANUL NOU


Cu ocazia Anului Nou, primiţi din partea mea cele mai bune gânduri de bine şi multă sănătate. Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest an. Să sperăm că la anul o să fie şi mai bine.Cele rele să se spele iar cele bune să se adune. Sărbători fericite tuturor şi să petreceţi frumos în noaptea dintre ani.

LA MULŢI ANI 2009!

8 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Aud tot mai aproape zurgalaii vestitori si zglobii ai Noului An ce bate la ferestrele glazurate cu stelute de gheata ale vechiului an, ce inca mai staruie pe spirala timpului...
Am colindat prin camarutele tale impodobite atat de stralucitor in haine de sarbatoare, am vazut cat de mirifica poate fi iarna la munte, probabil chiar pe Cristianu Mare :)
Fiind inca sub impresia acelor tablouri de o frumusete rara, ce taie respiratia, iti aduc calde urari de impliniri sufletesti si profesionale, multa sanatate si prospetime a spiritului, bucurii la tot pasul, belsug si voie buna, care sa te insoteasca anul care vine.
LA MULTI ANI senini si prosperi, ninsi cu flori dalbe de poveste!

Anonim spunea...

Cristian,La multi ani,sanatate,fericire,multe bucurii si sa ne"vedem" cu bine la anul.
Gabi.
sampaniehttp://wallpaperoriginals.com/banners/1600-newyear3.jpg

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Mesajul tău este sublim.Te primesc cu drag în fiecare cămăruţă împodobită în haine de sărbătoare.Trimit către sufletul tău, aceleaşi urări de bine, pace şi iubire.Să petreci frumos sufleţel drag şi mă bucur că Dumnezeu mi-a dat şansa să te cunosc.LA MULŢI ANI 2009!Hugs from me....O să ciocnesc o cupă de şampanie în cinstea ta!:)

Cristian spunea...

@g1b2i3
Mulţumesc din suflet pentru urări.Cuvintele niciodată nu vor putea exprima ceea ce simt atunci când ştiu că există oameni care se gândesc la mine cu drag.Sărbători fericite şi petrecere frumoasă în această noapte.Happy New Year!:)

Anonim spunea...

La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Cristian spunea...

@danielles
Mulţumesc din suflet pentru urări.Sper că te-ai distrat de Revelion.HAPPY NEW YEAR!Pupici de la mine să-ţi meargă bine tot anul.PA!:)

Anonim spunea...

Sunt traditii foarte frumoase, pe care as vrea o data sa ajung sa le vad "pe viu". pacat ca ajung incet incet sa se piarda ..

Cristian spunea...

@Alina
Spui un mare adevăr....Îţi poţi imagina sărbătorile fără aceste minunate tradiţii?Pupici!:)