sâmbătă, 27 decembrie 2008

DE SFÂNTUL ŞTEFAN MAI APROAPE DE CER (Partea I)



Imaginile surprinse într-o zi minunată de iarnă (Poiana Braşov), nu necesită niciun comentariu. Natura s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare. Mulţumesc Doamne pentru peisajul oferit în cea de-a treia zi de Crăciun.

4 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

Peisaje ca in povesti, sunt superbe!

Paul spunea...

Intr-adevar superb, privelistea incanta sufletul si da sarbatorilor maretia cuvenita!

Cristian spunea...

@Mihaela Chelaru
Bună Mihaela!Aceste imagini şi multe altele le-am pus pe fond muzical(colinde de Crăciun).Astfel, îmi liniştesc inima şi sufletul de câte ori am ocazia atunci când am puţin timp liber.Imaginile sunt in format "high definition"...Îţi imaginezi ce senzaţie ai când le vezi pe un LCD-TV?:)Deşi în Poiana Braşov era ger, aparatul de fotografiat a rezistat temperaturilor.Se pare că îmi simţea starea de bucurie de nedescris.Ochii îmi erau aţintiţi spre copaci, brazi, cer....Cum poţi să nu te bucurie când de fapt, acolo sus pe munte te simţi mai aproape de Dumnezeu? Totul este perfect, zapada, cerul, copacii poleiţi cu gheaţă şi zăpadă....Pur şi simplu am rămas mut de uimire....Sărbători minunate în continuare Mihaela.Hugs from me!:)

Cristian spunea...

@Paul
Aşa este Paul!Acestea sunt momentele de vis specifice sărbătorilor de iarnă.Nu cred că există o imagine mai perfectă oferită de Creator acum de sărbători.Cadourile, bradul de Crăciun din casă, pălesc în faţa naturii. Nimic nu mai contează!Era atâta lume în Poiană...A fost un Crăciun superb!Sunt convins că şi tu te-ai simţit bine de Crăciun.PA!:)