miercuri, 3 decembrie 2008

DAPHNE ROSE KINGMA & LOUISE L.HAY - IUBEŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI

„Când mintea îţi este plină de critici şi acuzaţii faţă de propria persoană, este greu să-ţi vezi talentele. Dacă în inimă ţi s-a îngrădit îndoiala de sine, este greu să găseşti iubirea. Atunci când trupul, mintea, inima sau fiinţa ta spirituală sunt aglomerate cu lucruri care nu au ce căuta acolo, este greu să vezi cine eşti. Este greu să devii ceea ce sinele superior îţi cere să fii şi aproape imposibil să te iubeşti pe tine. Deoarece aglomerarea şi complexitatea sunt noţiuni opuse clarităţii – imaginea reală de sine care este iubirea – este extrem de important ca tu să faci ordine printre lucruri.
Să te vezi pe tine în realitate şi să accepţi ceea ce vezi…..asta înseamnă dragoste!”

DAPHNE ROSE KINGMA -
IUBEŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI

Notă:DAPHNE ROSE KINGMA este psihoterapeut de peste 25 de ani, conferenţiar, conducător de ateliere de terapie şi profesor de relaţii ca forme spirituale. Poreclită „Doctorul inimilor” de către Cronica din San Francisco, este autoarea a 11 cărţi despre dragoste şi relaţii, printre care Despărţirea, Descoperă dragostea adevărată, Viitorul iubirii, Cum să faci ca relaţia ta să fie mai plăcută, mai profundă şi mai pasională şi Nunţi din inimă.. Este invitată în mod frecvent la Oprah Winfrey Show, iar cărţile ei au fost traduse în mai mult de zece limbi şi s-au vândut în peste un milion de exemplare.


LOUISE L. HAY is a metaphysical lecturer and teacher, and the bestselling author of 27 books, including You Can Heal Your Life and Empowering Women. Her works have been translated into 25 different languages in 33 countries throughout the world. Since beginning her career as a Science of Mind minister in 1981, she has assisted thousands of people in discovering and using the full potential of their own creative powers for personal growth and self-healing. Louise is the owner and founder of Hay House, Inc.

8 comentarii:

Anonim spunea...

M-ai convins sa caut cel puţin cărţile Louise Hay, despre care am auzit în repetate rânduri!
Şi videoclipul e foarte sugestiv, şi se înţelege foarte bine, pentru că maestra respectivă vorbeşte rar şi accentuat.(Apropos, care dintre cele două este?)
Să ai o zi bună, şi mulţimim pentru recomanmdare!

Cristian spunea...

@Florina R.
În videoclip, este Louise Hay.Şi mie îmi place materialul.Louise, ne vorbeşte încet şi clar. Aşa că este imposibil să nu înţelegem ce vrea să spună. Doar dacă nu ştim deloc engleză...Louise Hay ne tot repetă să încetăm cu autocritica, să fim duri cu noi înşine.De fapt, este vorba despre o nouă percepţie de a trăi.Alegerea este a noastră.O zi minunată şi ţie...PA!:)

Anonim spunea...

Eu am sustinut intotdeauna idea ca fiecare trebuie sa se iubesca pe sine ca sa poate fi iubit de altii si sa poata sa iubeasca pe altii.
O zi minunata iti doresc

Cristian spunea...

@jamescrissilv
Mă bucur că eşti de acord cu cele prezentate în acest articol.Oamenii ar trebui să conştientizeze cât mai repede acest aspect existenţial pentru binele lor cel mai înalt.Un început de săptămână minunat.PA!:)

Elena spunea...

Am revenit ,Cristian! Si ce imi este dat sa citesc pe blogul tau? Dumnezeule! Donald Neale W.;Osho;Krishnamurti,Louise Hay,Jashmusheen! Deja mi-esti prieten! Daca tu citesti asa ceva inseamna ca n-am intrat degeaba aici! Mie imi mai plac Eckart Tolle,Rene de Lassus(Descoperirea Sinelui).Tolle(Puterea Prezentului).Louise Hay(Poti sa-ti vindeci viata).Osho(Bucuria-Fericirea care vine din interior).James Redfield(Profetiile de la Celestine).Iti pot spune ca m-ai vrajit pur si simplu,m-ai lasat fara grai!Din felul in care scrii si cuvintele pe care le folosesti imi dau seama ca meditezi! Fii convins ca ai gasit in mine un suflet mult asemanator tie! O zi buna si liniste in minte! elena

Cristian spunea...

@Elena
Sufletele întotdeauna se atrag.Apoi, nu există separare între mine şi tine.Când am citit mesajul tău, inima mea s-a bucurat foarte tare...Simt inima ta cum se bucură.Cuvintele tale vin de la Dumnezeu.Sufletul tău este bucurie în acest moment.Astfel, te uneşti cu Creatorul.Cuvintele înalte (pozitive) vindecă orice suflet.Iubirea în sine aduce cu ea vindecare.Au existat de-a lungul timpului dovezi care certifică faptul că iubirea este un medicament.Este precum aerul pe care-l respirăm.Cu cât iubeşti mai tare tot ce te înconjoară, cu atât corpul tău de lumină se înaltă spre cele mai înalte zări.
Noi suntem deja prieteni cu mult înainte să ne cunoaştem...:)M-ai chemat şi am venit:)Acum Dumnezeul din mine îţi vorbeşte şi tu simţi autenticitatea celor spuse de mine.Inima niciodată nu se înşeală în ceea ce priveşte adevărul.Cărţile citite de tine sunt extraordinare.Te ajută efectiv să creşti.
Meditaţia este o stare de a fi.Atunci când te bucuri, meditezi.Când priveşti cerul şi soarele, meditezi.
Meditaţia nu presupune neapărat să stai în poziţii contorsionate aşa cum fac yoghinii, budiştii...
Atunci când eşti iubitor, deja eşti meditativ!:)Iubire aduce cu sine meditaţia.
Apoi, mintea se linişteşte doar prin conştientizare.:)În acea clipă ea se opreşte.Nu mai are tendinţa să te copleşească.Mintea se linişteşte doar conştientizând clipa prezentă care este singura care există.Week-end liniştit sufleţel iubit!:)

Anonim spunea...

De unde pot sa cumpar cartile lui Louise Hay in romaneste? M-am uitat on-line, dar zice ca nu sunt in stoc.
Multumesc

Cristian spunea...

@Anonim
Mă bucur că te interesează cărţile spirituale.Încearcă să faci comandă pe site-ul:
http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=1945
Să îmi spui dacă a funcţionat.Un început de săptămână liniştit.:)