joi, 21 august 2008

WHITNEY HOUSTON ŞI-A PIERDUT VOCEA


Lansarea primului album al lui Whitney Houston din ultimii şase ani a fost amânată din cauza faptului că artista a avut probleme la corzile vocale după ce mai mulţi ani a fost dependentă de droguri. A avut o cariera de succes, până a căzut în patima drogurilor.

Acum, vedeta şi-a pierdut vocea. Anii de abuz de droguri i-au afectat atât de mult vocea încât, în momentul în care a început
să înregistreze în studio noul album, Whitney, una dintre cele mai mari cântăreţe din istoria R&B, nu a mai fost în stare să cânte, informează Mirror.co.uk. Potrivit unor surse apropiate starului, aceasta nu mai putea cânta notele înalte de l
a propriul hit "I Will Always Love You".

Din acest motiv, producătorul Clive Davis, preşedinte al casei de discuri BMG, care se ocupă de albumul divei, a insistat ca aceasta să ia lecţii de canto. "Fumase foarte mult şi a luat multe droguri. Vocea sa era de nerecunoscut. S-a investit foarte mult pentru a readuce vocea ei originală", potrivit sursei.

Unde este Whitney de altă dată? Să sperăm că diva va reveni pe scena muzicală cu aceiaşi voce minunată. Să-i ţinem pumnii strânşi lui Whitney! Merită…La vărsta de 45 de ani, mai are multe de arătat publicului din întreaga lume.



6 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am stiut ca Whitney Houston si-a pierdutvocea.Despre droguri citisem eu mai demult.
M-am uitat la pozele alea si am vazut o femeie bolnava,trista si imbatranita.
Sunt sigura ca daca ar fi machiata si aranjata ar arata mult mai bine.Toate artistele arata altfel cand nu sunt fardate,machiate,coafate.
Pa!

starsgates spunea...

E mare păcat atunci când un om talentat se distruge singur.

Cristian spunea...

@g1b2i3
Nu şi-a pierdut-o în adevăratul sens al cuvântului.Articolul, evidenţiază faptul că diva nu mai poate cânta ca altă dată.O voce care nu este lucrată zilnic se pierde în timp.Vocalizele, exerciţiile de respiraţie, reprezintă cheia succesului oricărui artist.O spun din proprie experienţă, pentru că îmi place şi mie să cânt. Am făcut 3 ani de zile canto.Aşa este, Whitney nu pare foarte fericită.Chiar dacă Bobby Brown o bătea, nu cred că trebuia să evadeze în patima drogurilor şi a tutunului.Păi, ce să se mai macheze...Cred că nu mai ştia nici pe ce planetă se află...:(Îmi pare rău pentru ea.Am speranţa că se va redresa.PAAA!:)

Cristian spunea...

@starsgates
Aşa este.Să sperăm că diva s-a redresat şi că a învăţat ceva din această experienţă de viaţă. Oricine s-ar ruga pentru un suflet care se află într-un impas...Pace şi lumină îţi trimit Whitney..PA!:)

Anonim spunea...

tare pacat chiar am vzut un videoclip de la inceputul carierei. asta e pretul succesului

Cristian spunea...

@loculdenicăieri
Succesul te urcă,...,succesul te coboară.Unii dintre noi, suntem copleşiţi de probleme şi cădem în patima alcoolului, drogurilor. Uneori, cei bogaţi o i-au pe arătură.Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Whitney..A luat-o pe arătură!..Somn uşor.Ciao!:)