vineri, 22 august 2008

MARIAH CAREY S-A CĂSĂTORIT CU NICK CANNON

Despre Mariah, am aflat că s-a născut pe data de 27 martie 1970, în Huntingston, New York. Este al treilea copil şi cel mai mic din familie. Mama ei a fost cântăreaţă de operă şi obişnuia să dea lecţii de canto, de aici şi talentul înăscut al tinerei Mariah Carey.

Pe când avea trei ani, părinţii ei divorţează rămânând în grija mamei sale. În 1988, Mariah îl întâlneşte la o petrecere pe Tommy Mottola de la casa de discuri Columbia Records, care de fapt o şi lansează în muzică. Mai târziu îi devine şi soţ.

Cariera de cântăreaţă profesionistă o începe odată cu lansarea în 1990, a unui album de debut. Cu o promovare intensă, albumul va ajunge pe locul întâi în topul Billboard la un an de la lansare.

Cel de-al zecelea album de studio semnat Mariah Carey, “The Emancipation of Mimi”, o readuce în fruntea clasamentelor după o perioadă de insuccese atât în muzică cât şi în film.

În prezent, Mariah Carey (38 ani) se bucură de o a doua lună de miere în Capri, alături de soţul ei, Nick Canon (27 ani), dar nici măcar pe iaht nu a dus lipsă de servitori.Vacanţa în insula Capri nu este o premieră, întrucât Mariah vine aici în fiecare an.După ce a înotat în Marea Mediterană, Mariah a urcat pe iahtul său, ajutată de două asistente şi a fost ştearsă de apă cu prosopul.
*În imagini îi puteţi vedea pe Mariah şi Nick

Mă rog, Mariah îşi permite să îşi angajeze asistente, deşi sincer să fiu, pare puţin aiurea întrucât are două mâini....Indiferent de fitze, Mariah rămâne una dintre cele mai bune soliste ale secolului XXI.

Niciun comentariu: