luni, 4 august 2008

SUZANNE WARD - VOCILE UNIVERSULUI

„Vocile voastre, ca şi ale celorlalţi, sunt "vocile universului" şi ar trebui să începeţi să vă gândiţi la voi în acest mod.”
Aşa a vorbit Dumnezeu, când s-a referit la necesitatea apariţiei acestei cărţi.
Pe măsură ce energia din fiecare dintre gândurile, sentimentele, cuvintele şi acţiunile noastre se revarsă în afară, conform legii naturale ea ne afectează pe toţi. Acea energie pe care o transmitem, atrage o energie similară din univers şi revine la noi, înmulţită. În mod individual, ne creăm efectiv propriile noastre vieţi, în fiecare moment – şi simultan, la nivel colectiv, creăm lumea în care trăim.
Suzanne Ward este jurnalistă, carieră care a pregătit-o pentru mesajele permanente ce vin din legăturile ei telepatice.


Notă:
Matthew Ward (11 septembrie, 1962 – 17 aprilie, 1980)
După ce Matei a murit în urma unui accident de maşină, mama sa a solicitat ajutorul unor mediumuri, pentru a obţine informaţii despre fiul său. Toţi i-au spus că „la vremea potrivită” ea şi Matei vor comunica direct. La aproape 14 ani după moartea lui, Matei a intrat în legătură telepatică cu mama sa.

Scopul acestui contact a fost mai presus de schimburi de mesaje personale. Matei, împreună cu surse pe care i le-a prezentat mamei sale în timpul „întâlnirilor”, au adus informaţii convingătoare şi concludente, care să fie date publicităţii.
Mai multe informaţii puteţi obţine intrând pe site-ul:
http://educate-yourself.org/cn/matthewwesakmsg18may03.shtml

Niciun comentariu: