miercuri, 6 august 2008

DE-ALE ÎNŢELEPCIUNII (XXXV)

"Am observat că voi pretindeţi că preţuiţi ADEVĂRUL pe această planetă. Unii îşi petrec viaţa, căutându-l. Sistemul vostru judiciar pretinde că îl practică, iar voi puteţi fi daţi în judecată, dacă nu-l aplicaţi în activitatea voastră. Filozofii voştri îl definesc, oamenii de ştiinţă îl măsoară, religiile îl slăvesc - şi voi, toţi, vă luptaţi pentru el. Între timp, tot ceea ce faceţi este să-l sprijiniţi pe plan global, doar din vârful buzelor.

Există un motiv excelent pentru toate acestea: Voi nu aveţi habar ce înseamnă adevărul.

Cum de v-a scăpat ceea ce este evident, e o poveste lungă. Versiunea prescurtată se reduce la aceasta: Voi aţi acceptat frica. După acest act lipsit de sfinţenie, totul este în declin. Frica este prima minciună, minciuna care îţi spune că tu eşti separat de întreg. O dată ce ea a fost acceptată, sunteţi incapabili de a spune vreodată adevărul, fără a strica jocul.

Adevărul, prin natura lui, este lumină. Prin natura ei, frica nu poate exista fără a muri. Totul devine o simplă chestiune de apărare a propriului interes. Frica a stăpânit această planetă, oamenii săi şi sistemele lor, pentru mult timp.

Adevărul este că voi sunteţi adevărul. El nu este în afara voastră, aşa cum aţi fost făcuţi să credeţi. Întregul vostru comportament bolnav în ceea ce priveşte adevărul este manipulat, cu inteligenţă, de către frică - în încercarea sa de a vă ţine departe de adevăr......"





ZOEV JHO - E.T.101 (Manual cosmic cu instrucţiuni pentru evoluţie planetară)

Niciun comentariu: