marți, 19 august 2008

TEODOR VASILE - FLACĂRA VIOLETĂ

“Sunt o fiinţă de Lumină, creată după chipul şi asemănarea Sa.
Fie ca Pacea şi Iubirea să mă însoţească pretutindeni, să le fiu o Lumină tuturor celor care vin la mine.” (TEODOR VASILE - "FLACĂRA VIOLETĂ")

De curând, am achiziţionat această carte…..
Dintre informaţiile preţioase ascunse în paginile acestei cărţi amintesc: atmosfera – ambientul, meditaţia în natură, respiraţia, starea de relaxare, puterea gândului Tău, efectele iertării şi ale împăcării, centrii energetici principali ai corpului uman, tehnici de încărcare energetică.
Vă invit să o achiziţionaţi. Avem atât de multe de învăţat de la oamenii din jurul nostru. Să nu piedem această oportunitate, şansă, de a ne deschide inima faţă de cei din jurul nostru.

Iată ce spune autorul în legătură cu această carte:“Această carte a apărut cu greu, ce-i drept au contat foarte mult în întârzierea acesteia frământările mele, dacă fac bine sau rău scriind o astfel de carte. Dacă nu cumva prezentând o astfel de metodă nu o să aduc un prejudiciu medicinii alternative sau complementare, fiind un promotor al acesteia. Mi-a fost teamă că publicul larg din România nu este pregătit să acceadă sau să accepte o astfel de „cale”. Ideea de meditaţie pentru sănătate este perimată în România.

Însăşi Credinţa în Dumnezeu este afectată la un număr din ce în ce mai mare de persoane atât din România, cât şi din întreaga lume. Acel dicton „Credendo Vides” – crede şi vei vedea, din nefericire nu este accesibil pentru marele public intoxicat şi aşa de prea multe show-uri politice, sociale şi economice desfăşurate în această mult prea încercată ţară. Societatea românească se hrăneşte cu genul de „ştiri de la orele 17:00”sau 19:00 sau cu „ştirile de noapte”, unde exemplele negative sunt transformate la nivel de scară universal valabilă.

Nu cred că societatea românească este pregătită acum pentru a primi aşa ceva, dar, cine ştie, poate peste cinci sau peste zece ani, când copiii mei vor fi deja mari, această carte va avea puterea de a schimba în bine destinul unor oameni...”
NOTĂ:
TEODOR VASILE este:


Psiholog Principal Formator şi Supervizor în Psihologie Clinică; Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală; Hipnoză Clinică, Relaxare şi terapie Eriksoniană – Colegiul Psihologilor din România - FRP, SPER, AtCCH / BIH, GHSC – U.K. / IACP, HSP – U.S.A. / W.P.C.;

Dr. în Ştiinţe Medicale Alternative, U.I.A.M., India / I.A.A.M;

Dr. în Medicină Complementară şi Naturopatie, I.I.A.M., India;

Drd. în Teologie, Şcoala Doctorală din cadrul Facultăţii de Teologie;

Drd. în Psihologie, Şcoala Doctorală din cadrul Facultăţii de Psihologie, Universitatea Bucureşti, Preşedinte al Asociaţiei de Studii Esoterice, terapii Complementare şi Feng Shui – Club UNESCO;

Antrenor de Arte Marţiale – Instructor Internaţional Ju Jitsu (Federaţia Mondială de Ju Jitsu), Ju Jitsu (6DAN), Goju-Ryu Karate Do (3DAN).

4 comentarii:

starsgates spunea...

M-ai convins, o voi căuta.:)

Cristian spunea...

Good! Am început să o citesc..A costat 27 RON.După cum ai văzut şi tu, Teodor Vasile este un om deosebit prin simplul fapt că ştie cum să se apropie de oameni.L-am văzut adesea la emisiunea:"Codul lui Oreste" pe B1TV.Am admirat sinceritatea, simplitatea, acestui om.Nu-l cunosc personal, însă mi-ar plăcea să stau de vorbă cu el, să mă înveţe toate lucrurile din cartea amintită în articolul publicat.După cum ai observat şi tu,d-nul Teodor Vasile, are foarte multe specializări, iar dacă mai punem la socoteală şi faptul că este şi instructor de arte marţiale....:)Pe curând.PA!:)

Anonim spunea...

O singura data s-a intamplat sa vad emisiunea lui Oreste de pe B1 Tv.Invitat era chiar domnul Teodor vasile (ce bine ca ai scris despre el pentru ca eu ii uitasem numele) si vorbea despre "Flacara Violeta".A fost foarte interesant,iar Oreste mi-a placut si el.
Dupa un timp am cautat pe net,voiam sa aflu mai multe despre flacara,nu prea am gasit ce m-a interesat.
ma bucur ca am gasit la tine informatia pe care o cautam atunci.
Pa! :)

Cristian spunea...

@g1b2i3
Vezi cum Dumnezeu vine în întâmpinarea noastră? El, ne va răspunde până la urmă.Dumnezeu a lucrat prin mine şi astfel ţi-am oferit câteva informaţii despre această carte.Iată cum Divinitatea, le orânduieşte pe toate.Mă bucur că ţi-am fost de folos..O seară minunată!:)