vineri, 22 august 2008

NAOMI LA FESTIVALUL MAMAIA

După cum ştim cu toţii, Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2008, se desfăşoară în perioada 21-24 august.Ieri, în timp ce mă uitam la festival, am avut surpriza să o văd pe Naomi pe scenă interpretând melodia “Salcia", compozitor Horia Moculescu.

Sincer să fiu, mi-a plăcut cum a cântat Naomi. Melodia a fost interpretată bine şi am observat că publicul a reacţionat pe măsura interpretării.La sfârşit, m-am aşteptat să fie fluierat(ă) de public, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Se pare că oamenii încep să se deştepte şi să conştientizeze faptul că până la urmă, nu contează că eşti transexual. Din păcate, mentalitatea noastră este încă învechită. Bravo Naomi, în ciuda faptului că oamenii te judecă, critică, aruncă cu noroi în tine. Iartă-i că nu ştiu ce fac…Voi ce părere aveţi despre Naomi?

2 comentarii:

starsgates spunea...

Sincer?
Nu-mi pasă de orientarea sexuală a artistului.
Dar marii cântăreţi homosexuali sau lesbiene?
Le scade orientarea sexuală sau alte ,,metehene,,valoarea artistică?
Nu cred.
Eventual valoarea umană. Dar asta e altă poveste.:)

Cristian spunea...

@starsgates
Ai dreptate.De exemplu, din câte am auzit, lui Cătălin Botezatu i-ar plăcea bărbaţii şi pentru asta lumea nu mai comentează.Crezi că o să-i scadă prestanţa de creator de modă? Bineînţeles că nu!Oricum, până la urmă fiecare este ceea ce vrea să fie.Atâta timp cât nu dă în cap pe stradă,omoară,violează,totul este OK.Până la urmă, şi ei sunt oameni.Trebuie să-i respectăm aşa cum şi noi vrem să fim respectaţi.Poate nu întâmplător există legea împotriva discriminării.O seară minunată.PA!:)