miercuri, 6 august 2008

DE-ALE ÎNŢELEPCIUNII (XXXIV)

"...înţelegeţi că iubirea nu este doar un paliativ; ea este cu adevărat o putere energetică ce vă va conduce cel mai rapid către cea mai profundă stabilitate. Atunci când sunteţi în stare să pătrundeţi în acea stare vibraţională de iubire şi acceptare, atunci când sunteţi în stare să iertaţi, sunteţi într-o poziţie care este de neclinitit din punct de vedere energetic. Indiferent ce se întâmplă în jurul vostru, nu veţi fi afectaţi, deoarece vă aflaţi în Tonul Fundamental, în octava fundamentală care menţine şi uneşte Universul laolaltă. În consecinţă, sunteţi cu adevărat deasupra a tot ce se întâmplă şi nimic nu vă atinge.
Începeţi prin a vă iubi şi a vă ierta pe voi înşivă cât puteţi - iar apoi extindeţi această iubire şi în afara voastră."
TOM KENYON & VIRGINIA ESSENE - ÎNVĂŢĂTURA HATHOR (Mesaje de la o civilizaţie înălţată)

2 comentarii:

Anonim spunea...

loculdenicaieri
interesant cum au vazut popoarele de-a lungul timpului iubirea, sper ca omenirea sa inventeze un aparat care sa calatoreasca in spatiu si care sa filmeze diverse batalii, diverse personalitati, aparat foarte bine camuflat, cred ca ar fi un realityshow la care m-as uita...

Cristian spunea...

@loculdenicăieri
În trecut, au existat popoare evoluate care şi-au îndeplinit misiunea pe planeta noastră.Hathorii, ne-au ajutat atunci,ne ajută şi acum din nou.Cine ştie dacă omenirea va ajunge vreodată să călătorească în spaţiu printre alte galaxii.Cert este că am rămâne surprinşi să constatăm că alte civilizaţii se respectă, se iubesc..Niciodată nu s-ar distruge unii pe alţii.Din păcate, rasa umană nu a ajuns la acest nivel de evoluţie.Aşa că, războaiele vor continua, crimele de asemenea..Omenirea mai are multe de făcut..Mersi de vizită şi o seară minunată.PA!:)