marți, 10 iunie 2008

CONVERSAŢII CU DUMNEZEU

"Am auzit plânsul inimii voastre. Am văzut căutarea sufletului vostru. Ştiu cât de tare tânjiţi după Adevăr. L-aţi căutat în durere şi în bucurie. Mi l-aţi cerut cu insistenţă, la nesfârşit. Să Mă arăt. Să Mă explic. Să Mă revelez.
Aceasta şi fac aici, cu cuvinte atât de clare, încât nu se poate să nu înţelegeţi. Într-un limbaj atât de simplu, încât nu se poate să faceţi confuzii...
Ascultă cuvintele primului cântec pe care-l auzi. Urmăreşte informaţia din primul articol pe care-l citeşti. Povestea următorului film pe care-l vezi. Fraza întâmplătoare rostită de prima persoană pe care o întâlneşti. Sau şoapta râului, oceanului, vântului care-ţi mângâie urechea - toate aceste instrumente sunt ale Mele; toate aceste drumuri sunt deschise spre Mine. Îţi voi vorbi, dacă vrei să asculţi. Voi veni la tine, dacă Mă inviţi. Îţi voi arăta atunci că am fost întotdeauna cu tine. În toate modurile, pe toate căile, în toate felurile."

NEALE DONALD WALSCH - Conversations with God (Conversaţii cu Dumnezeu)

Notă: Aceste cărţi sunt extraordinare. Aşa mi-am început călătoria spirituală acum 8 ani de zile... Primul volum a fost publicat pentru prima dată în S.U.A în anul 1995, urmând să apară în peste 30 de ţări. Conversaţia pe care Neale Donald Walsch o poartă cu Dumnezeu este inclusă în şase volume. Cele şase volume sunt: Conversaţii cu Dumnezeu, vol.I, II, III, Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Momente de graţie.

4 comentarii:

Anonim spunea...

deci... recomand tuturor cu caldura intreaga trilogie "Conversatii cu Dumnezeu" si urmatoarele carti scrise de N.D.Walsch.........cititi-le si va veti convinge...
Bianca

Cristian spunea...

@bianca
Bună Bianca!Cărţile sunt minunate.Întreaga trilogie te face să priveşti viaţa altfel.Se pare că aceste cărţi au avut un impact deosebit asupra ta.Mă bucur să aflu acest lucru.O săptămână minunată...PA!:)

Anonim spunea...

EREZII, nimic altceva.
Citat din vol.I al seriei Conversatii cu Dumnezeu:"Şi cine a spus că Iisus era perfect?"
Aceasta este cea mai evidenta dovada pe care o face diavolul despre el, aratandu-ne ca el este cel care l-a inspirat pe autor si nu Dumnezeu Tatal, Fiul si Sfantul Duh, negand printr-o intrebare retorica perfectiunea lui Dumnezeu.

Cristian spunea...

@anonim
Fiecare crede ce vrea!Din păcate,nouă nu ne vine să credem că Dumnezeu este o parte din noi, că se poate revela pe Sine prin noi.Dacă Iisus ar veni pe Pământ, cu siguranţă că din nou l-am răstigni.Oamenii, dorm profund.Au trecut 2000 de ani şi mentalitatea oamenilor a rămas aceiaşi.A ta a rămas aceiaşi.Nu vreau să te judec, departe acest gând...Nu sunt deloc îngrijorat în ceea ce te priveşte, pentru că ştiu că o să vină vremea când te vei trezi.Dacă toate aceste cuvinte minunate sunt de inspiraţie diavolească, mă întreb cum vorbeşte Dumnezeu prin noi....Iisus, nu era perfect pentru că era întrupat într-un trup fizic.Şi El, ca toţi ceilalţi oameni avea frici...Când fusese răstignit, a scos în evidenţă acest aspect existenţial.Dar, într-o fracţiune de secundă, Iisus şi-a readus aminte cine este...Frica a dispărut prin conştientizare!În acel moment, şi-a dat seama că este UNA CU TATĂL...Mulţumesc pentru mesaj chiar dacă este CONTRA materialului publicat...Te mai aştept şi cu alte păreri.Numai bine..:)