sâmbătă, 14 iunie 2008

DE-ALE ÎNŢELEPCIUNII (XXII)

"Petrece în fiecare zi câteva momente îmbrăţişând experienţa ta cu Mine, Fă-o acum, când nu eşti obligat să o faci, când circumstanţele din viaţa ta nu par a ţi-o cere. Acum, când se pare că nu ai nici măcar timp să o faci. Acum, când nu te simţi singur. Astfel, încât, când vei fi "singur," vei şti că nu eşti.
Cultivă-ţi obiceiul de a te uni cu Mine o dată în fiecare zi, într-o Legătură Divină. O dată ce ai făcut această legătură divină, nu vei mai vrea niciodată să o pierzi, pentru că ea îţi va aduce cea mai mare bucurie pe care ai avut-o vreodată."

"În acest dialog, v-o spun iarăşi şi iarăşi, într-un limbaj atât de clar, încât să nu o mai puteţi ignora din nou, ci să o înţelegeţi total, să o asimilaţi atât de profund, încât, de acum înainte şi pentru totdeauna, să respingeţi orice părere că un grup dintre voi este, cumva, mai bun decât orice alt grup.
Nu există o rasă superioară. Nu există o naţiune mai măreaţă decât celelalte. Nu există o singură religie adevărată. Nu există o filozofie absolut perfectă. Nu există partid politic care să aibă întotdeauna dreptate, sistem economic superior din punct de vedere moral sau cale unică spre rai.
Ştergeţi-vă aceste idei din memorie. Eliminaţi-le din experienţa voastră. Eradicaţi-le din cultura şi civilizaţia voastră. Pentru că aceste gânduri sunt gânduri de divizare şi separare şi din cauza unor asemenea gânduri v-aţi omorât unul pe altul. Nu vă va salva nimic altceva decât adevărul pe care vi-l spun aici:
SUNTEM CU TOŢII UNUL.
Du acest mesaj pretutindeni, peste oceane şi continente, imediat după colţ, cât şi în lumea întreagă!"

NEALE DONALD WALSCH - PRIETENIE CU DUMENZEU

Niciun comentariu: