luni, 2 iunie 2008

CELINE DION - TAKING CHANCES (WORLD TOUR)

Celine în Franţa (Bercy) interpretând melodia "Man's world" – 20.05.2008

Celine în Dublin (Ireland) interpretând melodia "My love" - Crock Park 30.05.2008

12 comentarii:

Anonim spunea...

nu pot decat sa ma minunez de aceasta voce fantastica.melodia e deosebita.

Cristian spunea...

@amazonia(dana)
Super!:)Nu degeaba,după 1995,Celine a fost denumită de revistele de specialitate "Vocea"..Pe curând sufleţel..:)

Anonim spunea...

m-ai spart cu apelativele astea...Dana e suficient.:)))))
Pa, zi buna!

Cristian spunea...

@dana:)
Nu vreau să te spargi..:)Încă mai am nevoie de tine...:)Ştiam că tot tu eşti...:)O seară superbă!PA!

Anonim spunea...

hai ca nu sunt casanta, sunt relativ rezistenta...:))))
sa ai o seara frumoasa!

Anonim spunea...

Cristian, avem nevoie de ajutorul tău, te rugăm:
http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/06/02/catre-bloggerii-din-brasov

Cristian spunea...

@dana
Aşa este!Eşti un om puternic în interior!Niciodată nu am să mă îndoiesc de acest lucru...Pe curand!:)

Cristian spunea...

@isabellelorelai
Inima mea s-a făcut mică când a citit materialul despre Antonia..Am speranţa că o să se facă bine..Fetiţa fiind mică, nu ştie cât de important este să gândeşti pozitiv. Cu toate acestea, am să trimit de fiecare dată gândurile mele de bine, iubire necondiţionată, spre această fetiţă.Nu cunosc planul divin al acestui suflet. Însă, cu siguranţă merită o şansă să supravieţuiască în planul fizic, chiar dacă societatea actuală este bolnavă. Sigur că am s-o ajut!Este un copil inocent şi iubitor!Apropo, spune-mi care este numele tău real? Te cheamă Lorelei?
Trimit gândurile mele de bine şi iubire către tine acum şi întotdeauna.Pe curând!PA!

Anonim spunea...

Cristian, mă numesc Isabelle. Iar Lorelai mi-ar fi plăcutsă mă numesc. Prietena care mi-a făcut blogul ştia şi l-a denumit aşa.
(blogul l-am primit cadou, cu alte cuvinte, cu tot cu denumire)
.
Cristian, te rog să mă scuzi că am apelat la tine.
Apelul, precum bine ai văzut, este al jurnalistei Andreea Sminchise, cu rugămintea de a stopa intenţiile celor care profită de pe urma necazurilor altora. Îmi pare rău că ai înţeles greşit. Îmi pare rău că te-au întristat anumite cuvinte folosite de Andreea şi preluate de mine.
Dacă vrei un celălalt obraz, ia-l pe al meu. Loveşte. Că e tăbăcit. De 48 de ani tot iau palme de la oameni. Doar pentru că se cred superiori.
Cristian, îţi mulţumesc oricum. Şi regret că mesajul a fost înţeles greşit.

Cristian spunea...

@isabellelorelai
Isabelle eu nu pot judeca pe nimeni. Ideea este că trebuie să ai un control asupra blogului.Cred că moderatoarea eşti tu şi nu Andreea...Nu poţi publica cuvinte grele care lovesc în alţi oameni ...Cuvintele dure, rănesc întotdeauna.Când am citit ce a spus Andreea, sincer am simţit că a lovit în mine.TOŢI SUNTEM UN ÎNTREG!!Când vom înţelege odată pentru totdeauna acest adevăr existenţial? Cine suntem noi să judecăm pe alţii ce fac? Orice gând negativ contribuie la amplificarea stării de negativitate ce învăluie pământul.În loc să judecăm pe alţii pentru ceea ce fac, mai bine i-am ajuta să conştientizeze faptul că atunci când fac un rău, de fapt lovesc în ei înşişi. Răul făcut se întoarce împotriva lor...Nu ajută pe nimeni dacă lovim cu cuvinte grele.Din contra, orice cuvânt urât lezează sufletul celuilalt.Eu nu lovesc în tine, doar te fac conştientă să îţi dai seama că iubirea nu înseamnă judecată...Iubirea înseamnă iertare, compasiune şi pentru cei care sunt mai adormiţi ca noi.Violenţa verbală nu aduce nimic bun...Nici o judecată nu trebuie să existe!Dacă există, toate faptele noastre bune se duc de râpă..Oamenii vor rămâne cu un gust amar... La orice mică contradicţie imediat sărim în capul celorlalţi.Pacat!!:( Nu uita, Andreea să nu uite, că noi judecăm etichetele.Fiinţa umană este mult mai profundă.Stai liniştită că nu mi-am schimbat părerea despre tine.Privesc dincolo de etichete...PA!:)

Anonim spunea...

Cristian, îţi mulţumesc mult-mult. Un pic de ajutor la momentul oportun face mai mult decât toate bogăţiile lumii. Te pup.

Cristian spunea...

@isabellelorelai
Tocmai am ajutat-o pe Antonia!Ai grijă de tine...Fiecare suntem nestemate preţioase.Trebuie doar să strălucim!Pupici şi ţie!:)