vineri, 10 septembrie 2010

NO COMMENT - CUM ŞI-A LUAT RĂMAS BUN MĂDĂLINA MANOLE

Nici acum nu îmi vine să cred că Mădălina a preferat să plece în astral, în loc să se bucure de viaţă. După cum observaţi şi voi, Mădălina Manole este distrusă, disperată....Oare toţi erau "orbi" în casa aia? O dispariţie absurdă...

2 comentarii:

Pifuneata spunea...

Doamne:(( Eu abia acum am vazut filmarea:(( Nu, nu au fost orbi. Au crezut ca daca o lasa in pace si nu o duc la un medic ii fac bine...Ea suferea:((( Saraca...Nici mie nu-mi vine sa cred ca a murit...Era o fata frumoasa, talentata, vesela...Dar doar ea stie de ce a ales sa faca asta. Pacat!

Cristian spunea...

@Pifuneata
Este foarte dificil pentru un artist să arate lumii ce nefericit este.Mădălina avea multe nelinişti sufleteşti.Nu de mult timp i-am cumpărat albumul "09 Madălina". Tare reuşit este albumul.Acum a rămas muzica ei, care ne va încânta inimile mulţi ani de acum înainte.Acum este acolo sus....A plecat cu propriile ei păreri despre viaţă, societate, familie...Sunt convins că Dumnezeu a iertat-o şi că Mădă şi-a învăţat lecţia: viaţa este un dar, este sfântă. Din păcate, sufletul ei nu s-a putut adapta vremurilor noastre.Să ai un week-end liniştit.PA!:)