luni, 1 iunie 2009

LA MULŢI ANI DE ZIUA NOASTRĂ.....

Astăzi este Ziua Copilului….De fapt este ziua noastră a tuturor. Copilul din noi nu trebuie să moară niciodată. Este ziua celor mici dar şi a celor mari…A venit vremea să deschidem ochii şi să lăsăm deoparte măştile. Aduceţi-vă aminte de copilărie, priviţi în ochii unui copil şi ascultaţi-vă inima….Oare ce vă spune? La mulţi ani tuturor!

6 comentarii:

Dana spunea...

sa avem totdeauna frumusetea interioara si seninatatea gandurilor specifice coipilariei!

Cristian spunea...

@sandra loredana
Toţi suntem frumoşi în interior.Din păcate ne cunoaştem atât de puţin.Copii ne mişcă inima tuturor.....De ce? Pentru că sunt atât de naturali.Aceştia sunt în armonie cu natura.Numai omul modern a uitat ce este bucuria venită din străfundul fiinţei...Renaşterea noastră ca fiinţe umane se realizează doar prin starea de inocenţă.Orice altceva nu are legătură cu creşterea noastră spirituală în adevăratul sens al cuvântului.La mulţi ani Sanda!:)

pescarusul argintiu spunea...

LA MULTI ANI locuitorilor de pe planeta copilariei, printre care ne regasim si noi!
Delicioasa fotografia cu acest copilas plin de candoare, expresivitate si apetit pentru pozne nevinovate!

Geanina Codita spunea...

La multi ani copilului din tine! E bine sa nu uitam sa avem inima de copil, zambet inocent de copil sisa iubim precum un copil. O zi de copil!

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Oare ce vrea să mănânce micuţul? Un scump!Şi când te gândeşti că o să crească mare şi o să piardă toată inocenţa din copilărie.....Să sperăm că este un copil de Cristal. Pupici!:)

Cristian spunea...

@Geanina Codiţă
Mă aplec în faţa copilului din tine cu bucurie şi greatitudine.Mulţumesc pentru urare.Sper că te-ai simţit bine de 1 iunie.Pupici!:)