luni, 8 iunie 2009

DE VORBĂ CU ALEXANDRU PARGARU

Mi-a plăcut întotdeauna să ascult la televizor acest copil. Este fascinant! Este imposibil să nu te atragă prezenţa lui. Inima acestui copil se deschide tuturor celor care sunt pregătiţi să se transforme. De fapt, Dumnezeu lucrează prin el.

În opinia lui Alexandru, adevărata Biserică se află în interiorul nostru. Are mare dreptate! De fapt Alexandru repetă ceea ce spun majoritatea maeştrilor. Adevărata Biserică nu are nicio religie. Acesta spune:“Vreau ca biserica mea să nu aibă nicio religie, pentru că Iisus le-a spus ucenicilor săi să-şi păstreze credinţa şi nu religiile lumeşti.“ Superbă această afirmaţie….Cuvintele sunt inutile în faţa celor spuse de Alexandru.

Bucuria mea este imensă să constat că există astfel de fiinţe înţelepte. Acum este încă un copil…Atât de inocent şi înţelept…. Apropo, peste ani nu uita Alexandru să rămâi copilul înţelept de acum…Namaste Maestre!

5 comentarii:

Rochana - In zori spunea...

Cautand pe net o recenzie la traducerea uneia dintre cartile lui Louise Hay am dat peste blogul tau. Intalnirea cu persoane preocupate de spiritualitate si dezvoltare personala este prilej de mare bucurie pentru mine. Te felicit pentru intiativa de crea acest blog!

Si as vrea sa va recomand (tie si tuturor sufletelor care iti citesc blogul) o alta carte valoroasa despre iubirea de sine si fata de ceilalti. Cartea poarta titlul :
“Iubiri perfecte, relatii imperfecte. Cum sa vindecam ranile sufletului.”, este scrisa de John Welwood si este aparuta la editura Elena Francisc Publishing.
Dupa lectura lui Louise Hay cu "You can heal your life " si lui Deepak Chopra - "Calea iubirii" este singura carte care m-a facut sa vibrez puternic. Este o carte ce trebuie citita de toti oamenii.

Pace, iubire si lumina!

Roxana

Cristian spunea...

@roxana
Mă bucur să te cunosc Roxana.Când vezi că există şi alte suflete preocupate de spiritualitate autentică, bucuria este imensă.Între mine şi tine se realizează un feedback. Astfel energiile noastre se ridică la cer.De fapt,suntem un Întreg...:) Iubirea în sine înseamnă unitate şi bucurie infinită.Mulţumesc pentru cele scrise şi pentru recomandarea ta în ceea ce priveşte cartea:"Iubiri perfecte, relaţii imperfecte.Cum să vindecăm rănile sufletului".O săptămână liniştită în continuare.PA!:)

Pace, iubire şi lumină!

Carmen spunea...

"Nu stiati ca voi sunteti templu lui Dumnezeu si ca duhul lui Dumnezeu salasuieste in voi."

Cristian spunea...

@Carmen
Toţi ştim însă am uitat.Dacă cineva spune că nu ştie înseamă că nu şi-a adus aminte, înseamnă că încă doarme profund.A venit vremea să ne trezim..:)PA!

Alin spunea...

http://evanghelizari.blogspot.ro/2013/05/de-ce-permite-dumnezeu-suferinta.html