vineri, 12 februarie 2010

STORY WATERS - TU EŞTI DUMNEZEU

De curând am cumpărat această carte. Ştiam că în interiorul ei se ascund adevăruri universale.

Cartea este deosebit de interesantă. Autorul acestei cărţi este un tânăr britanic. Acest lucru mă bucură enorm.

În diferite colţuri ale planetei există tineri care se preocupă îndeaproape de cunoaşterea de sine. Iată ce spune autorul în carte: ”Oricare este răspunsul tău, eşti creatorul acestui răspuns. Eu ştiu că eşti Dumnezeu. Eu ştiu că eu sunt tu. Eu ştiu că eşti în siguranţă; eşti abundent; eşti iubire. Eu ştiu că eşti perfect exact aşa cum eşti, indiferent de răspunsul tău la aceste cuvinte. A te iubi pe tine însuţi înseamnă a iubi Tot Ceea Ce Este. Dragostea pentru tot izvorăşte din dragostea pe care o simţi pentru tine.”

Cuvintele sunt de prisos. Waters ne ajută să pătrundem în interiorul nostru, să căutăm să ne acceptăm aşa cum suntem, cu bune şi rele. Ne ajută să ne iubim şi să ne iertăm în momentele noastre dificile din viaţă.

Story Waters este un autor spiritual care urmăreşte să le dea oamenilor puterea de a descoperi şi a se conduce după lumina divină a propriei lor fiinţe. El crede în dezvoltarea unei legături spirituale personale, eliberat de dogmă şi de frica inerentă din religiile instituţionalizate, având sentimentul că mulţi au renunţat la puterea personală în favoarea societăţii şi religiei, în loc să trăiască conform a ceea ce simt în sufletul lor.

5 comentarii:

DoarATAT spunea...

buna Ziua !
Va doresc un AN NOU Minunat ! La Multi Ani !
~
Acest comentariu ESTE necesar deoarece sunt clonat de cineva care VREA (cu tot dinadinsul) sa ma discrediteze !
Acela, desi are alta adresa de profil, imi UZURPA : AVATARUL + Pseudonimul ! Din iunie anul trecut !
~
Adresa mea de profil:(care se verifica SIMPLU ... asezand mouse PESTE Avatar !) este: http://www.blogger.com/profile/12637013553674152721 , si am DOUA Bloguri principale (din 9) !
Am avut un articol despre dumneavoastra ... deoarece, desi erati pe UNA din Listele mele de"Bloguri", ... NU AVEATI activitate de peste 1 AN de zile !
Chiar doream sa va sterg ... dar am zis ... SA Verific !
Imi pare rau ... ca NU am citit articolele dumneavoastra ... LA Timpul lor !
(avem ...un "prieten"(Blog !)...comun !).
...
BineTze !
~,

DoarATAT spunea...

Buna Ziua !
Va multumesc pentru ca mi-ati atras atentia asupra cartii !
Intrevad ... ceva pareri comune "mie" si "autorului" ... SI ma voi grabi sa mi-o procur !
~
Va multumesc pentru ca EXISTAM !
~
Doamne ajuta !
~,

Cristian spunea...

@Doar ATAT
Mda...Nu m-am întâlnit până acum cu o astfel de situaţie.La mulţi ani şi ţie.Activitate am avut tot timpul.Nu cred că am "vegetat" până acum.:)Şi nu trebuie să vă pară rău de nimic.Dumnezeu strânge laolaltă suflete care mereu au ceva în comun.Spiritualitatea este hrana noastră cea de toate zilele.Iar acolo sus...Acolo sus există Dumnezeu şi ne iubeşte tare.Şi eu vă mulţumesc pentru că existăm.Suntem un Întreg.Tu cu mine Una suntem, iar noi cu toţii ne contopim cu Creatorul.Este magnific, fascinant...Pe curând!:)

robert_c spunea...

salut prieten drag
scz ca nu am mai trecut demult pe la tine prin scrieri, de obicei o faceam mai des .. timpul asta bata-l vina. oricum, am decis sa postez un coment la articolul asta ca sa ma DEZIC de genul asta de carti propagandiste (scz pentru limbaj). chiar crezi ca omul este atat de incapabil sa dezvolte legaturi spirituale personale sau ma rog in orice alt plan daca nu va fi citit un soi de carte cu iz baptist, pendicostal sau de orice alta religie? totul vine din noi, din credinta si din puterea noastra de a trece la urmatorul nivel. o sa-mi spui ca fara cunoastere nu o sa realizezi nimic. este complet adevarat, dar eu raman la parerea mea ca exista carti si carti, totul depinde de tine cum faci selectia, atata tot.
astept cu nerbadare articole cat mai interesante
pace si lumina

Cristian spunea...

@robert_c
Mă bucur să ne auzim din nou.Timpul are tendinţa să se comprime.Oricum lucrurile nu mai sunt ce au fost odată.
În legătură cu cei ai scris tu, pot să-ţi spun că nu ştiu dacă Waters are legătură cu vreo sectă.Nici nu cred că are importanţă.
Tu spui:"totul vine din noi, din credinţa şi din puterea noastră de a trece la următorul nivel."
Aşa este! Iată cum a ieşit la iveală înţelepciunea din fiinţa ta.De noi depinde totul.Nimeni nu poate să facă ceva pentru noi.Suntem singurii responsabili de vieţile noastre.Alegerile ne aparţin.
Apoi spui mai departe:"...eu rămân la părerea mea că există cărţi şi cărţi, totul depinde de tine cum faci selecţia, atâta tot."
Vezi cum ţi-ai dat singur seama.....Atunci când citeşti o carte, alegi ce crezi că îţi este de folos.Fiecare are propria interpretare atunci când citeşte o carte.Dacă tu crezi că ceea ce citeşti este ca un balsam pentru inima ta, atunci înseamnă că acea carte rezonează cu tine.Reprezintă hrana ta.
Am cumpărat cartea lui Story Waters şi am citit lucruri interesante....
Dumnezeu iubeşte toată Creaţia.Ideea că suntem nişte prăpădiţi, păcătoşi care nu merităm iubirea lui Dumnezeu este o prostie.Dumnezeu ne indică Calea.Copii fiind, ne lasă să cădem.Apoi ne ajută să ne ridicăm, ca să mergem mai departe.Viaţa este minunată şi presărată cu tot felul de surprize.
Indiferent ce ne rezervă ziua de mâine, să nu uităm clipa prezentă.Să ne bucurăm aici şi acum!Week-end liniştit pe măsura inimii tale.PA!:)