vineri, 26 februarie 2010

NO COMMENT - HAITI



Vezi mai multe video Diverse

6 comentarii:

nykole spunea...

trist e ca dupa ce se intampla o astfel de tragedie si desi toti se agita in primele saptamani de dupa, oamenii uita, lasandu-i pe cei nenorociti de soarta sa isi poarte singuri crucea...pentru ei e o lupta continua...

Cristian spunea...

@nykole
Din păcate haitienii trebuie să se resemneze după dezastrul produs în ianuarie 2010.Chiar acum la televizor s-a anunţat un alt cutremur în Chile soldat cu 52 de morţi (ştire de ultimă oră).Cutremurul a depăşit 8 grade pe scara Richter.Nu ştiu ce se întâmplă dar mă îngrijorează atât de multe cutremure în lume într-un interval atât de scurt.Culmea este că şi România se află într-un con de umbră.Cred că la noi este liniştea dinaintea furtunii.PA!

nykole spunea...

inevitabilul o sa se produca si la noi...cred ca natura ne avertizeaza ca ne indreptam spre dezastru :(

Cristian spunea...

@nykole
Numai în Chile au murit 300 de oameni...Nici Romănia nu se află într-o situaţie mai bună, în condiţiile în care de peste 30 de ani nu s-a mai produs un cutremul de 7 grade pe scara Richter.O Duminică liniştită!

nykole spunea...

Cristi sa ai o primavara frumoasa plina de zambete!:)

Cristian spunea...

@nykole
Mulţumesc din suflet pentru urare.Să avem cu toţii o primăvară liniştită şi să ne bucurăm de viaţă.Am auzit că se va întoarce din nou iarna...Chiar şi în aceste condiţii, sunt convins că primăvara o să vină în cele din urmă.PA!:)