joi, 25 februarie 2010

ACCIDENT FATAL - NODAR KUMARITASHVILI

Astăzi am dat întâmplător peste câteva poze cu sportivul din Georgia (NODAR KUMARITASHVILI) care a murit la 21 de ani în timpul repetiţiilor de la J.O de la Vancouver.

Regret nespus acest acci
dent....Din păcate aşa a fost să fie.

Sunt convins că fiecare dintre noi avem tendinţa să fim supăraţi pe Dumnezeu.

Cu toate acestea, Dumnezeu ştie mai bine de ce îngăduie să se întâmple astfel de lucruri.
Viaţa este o clipă, un anotimp. .....

Privind pozele sportivului Nodar îmi dau seama cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă.
Mâine nu există, trecutul de asemenea...

În ceea ce priveşte J.O de iarnă....Sincer să fiu, nu agreez deloc aceste competiţii sportive. Sunt spectaculoase însă foarte periculoase. Nimeni nu îţi poate garanta că te poţi întoarce întreg acasă după o astfel de participare olimpică.

Din punctul meu de vedere, proba de sanie ar trebui eliminată definitiv de la J.O de iarnă. Prea multe accidente au avut loc la J.O de la Vancouver.

Voi ce părere aveţi? REST IN PEACE NODAR!



4 comentarii:

denisia spunea...

Mi se pare un sport ... periculos... trebuie luat în calcul şi accidentul şi... riscurile.

Cristian spunea...

@denisia
Chiar este un sport periculos.Adrenalina funcţionează la maxim în cazul acestui sport.Dacă ai urmărit materialul postat, cu siguranţă că ai auzit şi zgomotul loviturii în urma impactului.Cumplit! Familia lui Nodar a dat în judecată Comitetul Olimpic.O fracţiune de secundă şi te întorci acasă între patru scânduri.Într-un articol de pe internet am citit că pista de la Whistler (Vancouver) prezenta riscuri încă de la proiectare.Un sportiv, acum câţiva ani a fost la antrenamente acolo şi a avut un accident grav.Acesta a trimis în nenumărate rânduri scrisori organizatorilor J.O cu privire la riscurile la care se supun concurenţii.Nu s-a făcut absolut nimic.Iată şi rezultatele....O zi minunată.PA!

nykole spunea...

inainte priveam cu placere jocurile olimpice...am vazut si eu la televizor trista veste. n-am mai avut nici o tragere de inima sa privesc :(

Cristian spunea...

@nykole
Aşa este...Imaginile sunt şocante.Culmea este că aceste tragedii se întâmplă la J.O.Pace şi lumină tuturor!