marți, 19 mai 2009

CELINE DION & GINETTE RENO - UN PEU PLUS HAUT, UN PEU PLUS LOIN (LIVE IN 2008)

Oare unde sunt artiştii noştrii adevăraţi în adevăratul sens al cuvântului? Celine Dion cântă împreună cu Ginette Reno.

Canadienii preţuiesc artiştii valoroşi şi niciodată nu-i pun la naftalină. Iată o melodie care ne ajută să devenim mai iubitori.

Ador finalul acestei piese când
Celine se emoţionează profund pe umărul artistei cu care cântă în duet.
Nu prea am întâlnit aşa ceva la artiştii noştrii. Dedic această superbă melodie tuturor celor care mă iubesc necondiţionat! Secvenţa face parte din concertul:"Celine sur les plaines".

6 comentarii:

Elena spunea...

Multumesc ,Cristian!Inteleg ca mi-ai dedicat-o si mie!

Cristian spunea...

@Elena
Bineînţeles că ţi-am dedicat-o şi ţie...Un dar din inimă pentru tine!:)

Elena spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=FAe_bZGqU1g Ceva foarte frumos ,Cristian!

Cristian spunea...

@Elena
Interesant clipul cu copilul indian.India - ţara sărăciei dar şi a spiritualităţii.Acolo au apărut cei mai mulţi maeştrii spirituali.Din păcate,cei mai mulţi indieni consideră sărăcia o virtute.Spiritualitatea autentică nu poate înflori doar pe terenul sărăciei.Sărăcia în sine înseamna regres, suferinţă.India trebuie să-şi schimbe optica în ceea ce priveşte spiritualitatea.De fapt, au exista maeştrii care au evidenţiat acest punct nevralgic al Indiei.Mulţumesc pentru material Elena.Hugs!:)

Elena spunea...

Ai dreptate ,Cristian! Clipul asta le arata indienilor ca nu asteptand o minune li se poate schimba viata,ci punand fiecare umarul la ridicarea greutatilor ivite in cale,pot merge mai departe! Actionand,asemeni copilasului ,vor scapa de viata grea pe care o duc .

Cristian spunea...

@Elena
Din cauza adulţilor, copii suferă cel mai tare.Copilaşul din filmuleţ suferă din cauza situaţiei în care se găseşte...Indieni treziţi-vă!O zi însorită Elena!:)