miercuri, 13 mai 2009

ANUL 2012 - ADEVĂR SAU BALIVERNE

Planeta Pământ se manifestă ca un imens circuit electric. Există un fel de cavitate electromagnetică situată între Terra şi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanţă de suprafaţa pământului.

Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W.O. Schumann între anii 1952 - 1957, şi ele permit măsurarea
frecvenţei vibratorii medii a planetei noastre. "Bătăile inimii" Pământului se accelerează. Rezonanţa Schumann este prezentată de geofizicienii contemporani drept "bătaia inimii" planetei noastre.

Aceasta a avut o valoare constantă de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însă începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lentă, apoi din ce în ce mai rapidă (după 1997), până când a atins astăzi valoarea de 12 Hz. Creşterea frecvenţei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaţă pe planeta noastră să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

Pare o explicaţie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm la ora actuală. Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem
de "Punctul Zero", care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Căci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă încă, la ora actuală, 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situează la şfârşitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista!

Consecinţele acestui fenomen sunt incalculabile şi sfidează orice imaginaţie: întreaga planetă şi toţi locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!

Creşterea frecvenţei de rezonanţă Schumann se traduce prin scăderea progresivă a densităţii planetei, fenomen ce a fost observat şi identificat de clarvăzătorul brazilian Triguerinho, încă de la începutul anilor '80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi reprogramat de Inteligenţa Cosmică.

Ca urmare, intuiţia se dezvoltă mai repede, ca şi toate capacităţile paranormale ce deriva din ea.
Al treilea ochi începe să se deschidă şi chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii şi frecvenţelor ei mult mai elevate.

2 comentarii:

silviucostea spunea...

gasiti aici o carte foarte buna in romana despre anul 2012: http://www.identitati.ro/Download.html

Cristian spunea...

@silviucostea
Mulţumesc pentru recomandare.Se pare că lumea este din ce în ce mai interesată de ce se va întâmpla în 2012.O zi bună îţi doresc!:)