duminică, 3 mai 2009

HITUL ZILEI - CELINE DION & IL DIVO (I BELIEVE IN YOU) LIVE


PENTRU MMARY CU DRAG!:)

6 comentarii:

mmary spunea...

Azi mi-ai inseninat sufletul Cristian...vibratiile acestei superbe melodii,care e una dintre favoritele mele,s-au napustit in asediu asupra fiintei mele invaluind-o in miresme de bucurie si petale de lumina...tu esti responsabil pentru ele...de aceea te condamn sa fii coplesit mereu de ecoul lor candid care va pastra pentru eternitate surasul senin al sufletului meu...HUGS:)

Cristian spunea...

@mmary
Ştiam că o să îţi înseninez ziua.Acum sufletul tău se bucură pe acordurile muzicii.Îmi place să fiu condamnat la bucurie.:)Sufletul tău este precum o rază de soare ce luminează sufletul meu şi nu numai.Pupici!:)

pescarusul argintiu spunea...

Emotionanta interpretare, plina de talent si punctata de caldura unui cor de voci curate!
M-a fermecat si muzicalitatea graiului frantuzesc, ales sa fie rostit atat de invaluitor.
Cristian, frumoasa dedicatie ai daruit, in maniera "live", de la un mare concert!
Ar fi minunat daca ne-ai oferi si detalii despre locul si momentul realizarii lui :)
O seara agreabila, senina si patrunsa de farmecul muzicii!

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Mă bucur că ţi-a plăcut şi ţie.Înregistrarea a fost făcută acum 4 ani(spectacol difuzat de postul de televiziune TF1).Alături de Il Divo şi Celine Dion, mai participă şi un cor format din 500 de persoane. O zi liniştită în continuare.PA!:)

Elena spunea...

Bine te-am gasit ,Cristian! Am intrat pe blogul tau din intamplare(de fapt nu chiar-vorbele tale frumoase de pe Empower m-au facut sa-ti caut blogul,sa stiu mai multe despre omul care gandeste asa)si am dat de aceasta mununata melodie! Iti multumesc pentru clipele de incantare pe care le-am trait!O calda imbratisare de la cineva din judetul tau,Brasov! Elena.

Cristian spunea...

@Elena
Mulţumesc Elena pentru îmbrăţişare.I-am simţit căldura pentru că se pare că Dumnezeu lucrează continuu prin noi.La orizont mereu apar la iveală suflete minunate, care aduc lumină şi în viaţa celorlalţi.Sunt convins că ai început ziua minunat pe acordurile acestei melodii.Il Divo şi Celine Dion mişcă inima tuturor!Vocile Universului se manifestă în aceste trupuri fizice supuse transformării.O zi minunată Elena şi te mai aştept şi altădată.PA!:)