duminică, 3 ianuarie 2010

LEBĂDA NEAGRĂ - UN DAR DIVIN OFERIT DE DUMNEZEU OAMENILOR DE PRETUTINDENI







Lebăda, o creaţie divină venită parcă de pe altă planetă, ne încântă inimile tuturor. Sunt atât de graţioase...Combinaţia negru cu roşu, ne lasă fără grai.Niciodată nu am văzut o lebădă neagră.

În schimb, am văzut lebede albe ca neaua în Praga, pe râul Vâltava în 2008.Am fost atât de aproape de ele.Erau la picioarele mele...


Graţia acestor păsări ne îndeamnă pe toţi să fim mai iubitori unii cu alţii, să înţelegem că toată Creaţia Domnului este sfântă. Sfinţenia stă în tot ceea ce este însufleţit.Viaţa este sfântă!

6 comentarii:

Simion Cristian spunea...

MAi sunt lebede la Viena? Credeam ca le-au mancat conationalii nosti mai bronzati...

Cristian spunea...

@Simion Cristian
Nu la Viena...:)În Praga!Nu cred că ai citit bine.Acolo există un râu (Vâltava) şi în iunie vin lebedele.Sunt foarte prietenoase şi nu se sperie de oameni.Acceptă să fie hrănite cu pâine.Urcă pe uscat şi se plimbă printre porumbei şi alte înaripate.LA MULŢI ANI!:)

Cristake1974 spunea...

Frumoase imagini... Apoi cum, daca nici Dumnezeu nu mai ştie să lucreze şi să meşterească...

denisia spunea...

Superb...
Mult succes în noul an.

Cristian spunea...

@Cristake
Dumnezeu are penelul în mână şi mereu pictează.În această postare, am arătat oamenilor care mă vizitează ce frumos a pictat Dumnezeu o lebădă....O lebadă neagră.Se pare că Dumnezeu se pricepe foarte bine la pictat!:)

Cristian spunea...

@denisia
Frumos "tabloul" Creatorului!Mmmm....Şi când mă gândesc că în realitate există astfel de fiinţe....Un an minunat şi ţie Denisia.LA MULŢI ANI!:)