duminică, 24 ianuarie 2010

COD PORTOCALIU DE GER




După ce în luna decembrie 2009 şi o parte din luna ianuarie a acestui an temperaturile au fost destul de ridicate, iarna s-a reîntors în forţă. Pare science fiction ce aud la televizor.... Temperaturi scăzute ce îţi taie răsuflarea. Cerul este senin, numai bun pentru un ger de crapă pietrele. Superb albastrul cerului iarna! Iată cum arată Braşovul la ora 15.30. Nici nu mă pot gândi cum o să fie la noapte....Brrr! Până la urmă aşa şi trebuie să fie iarna....:)

4 comentarii:

Elena spunea...

Iti trimit un gand bun,sa-ti tina cald in noaptea asta geroasa,Cristian! E tare frumos Brasovul nostru,mai ales iarna.

Claudia Balan spunea...

Brasovul este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Am cunoscut o persoana de calitate care s-*a nascut acolo. este vorba de Luiza Bogdan, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1.

Cristian spunea...

@Elena
A ajuns gândul tău bun la mine.Acum gerul nu mai este aşa de crâncen.:)Cu o inimă caldă alături, iarna devine mai uşor de suportat.Nu aş putea pleca niciodată din oraşul nostru superb.Hugs from me!:)

Cristian spunea...

@Claudia Bălan
Mmmm!Interesant....Ai dreptate, Braşovul este superb.Avem destul de multe locuri de agrement, unde se poate merge atât iarna cât şi vara.Mulţumesc pentru vizită.Un început de săptămână liniştit Claudia!:)