joi, 17 decembrie 2009

CÉLINE DION - “THROUGH THE EYES OF THE WORLD” (DVD 2010)

Celine Dion va împărtăşi fanilor experienţa celui mai recent turneu al său printr-un documentar intitulat “Celine: Through the Eyes of the World”, care urmează să fie lansat în februarie 2010.

În film o vom putem vedea pe cântăreaţă de-a lungul unui an în care a călătorit şi cântat în 25 de ţări.


Imaginile din concerte se împletesc cu cele "behind the scene", oferind fanilor şansa de a lua parte la extraordinarele show-uri live, cât şi de a o cunoaşte îndeaproape pe una dintre cele mai îndrăgite artiste canadiene din lume.

Celine spune despre realizarea acestui film: ”A fost un turneu extraordinar, dar documentarul este mai mult decât un film-concert. Am lăsat camerele să mă urmărească peste tot, cei care îl vor vedea vor experimenta diferitele momente şi stări – mai bune sau mai puţin bune - prin care am trecut. Este, cu siguranţă, cea mai intimă experienţă pe care am împărtăşit-o vreodată fanilor”.


Trebuie amintit faptul că „Taking Chances World Tour” a început în februarie 2008 şi s-a încheiat în aceeaşi lună, un an mai târziu.

De-a lungul acestei perioade, Celine a concertat în total în 93 de oraşe din 25 de ţări, însumând 5 continente şi vânzând peste 3 milioane de bilete.

„Taking Chances World Tour” a fost primul turneu pe care Celine Dion l-a susţinut în ultimii 9 ani. Personal vorbind, abia aştept să văd acest documentar anul viitor.

Niciun comentariu: