vineri, 16 octombrie 2009

ÎN OCTOMBRIE VINE IARNA.......

Abia am ajuns la jumătatea lunii octombrie că şi a venit iarna peste noi. Mulţi dintre copaci încă sunt verzi...Florile îngheaţă şi ele în grădini.

Dacă acum câteva zile stăteam afară în mânecă scurtă, acum trebuie să ne luăm hainele groase pe noi...Din păcate cred că toamna o să rămână un vis pentru cei mai mulţi dintre noi.Ce se va îmtâmpla când la jumătatea lunii septembrie o să vină frigul peste noi? Nu m-ar mira ca peste 5-10 ani, iarna să vină în luna august....
Iarna vine pe 14 octombrie....

Şi continuă pe 16 octombrie....

4 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Frumoase peisaje, desi... cam prematura ninsoarea asta. Si chiar dezolanta, daca te gandesti la situatia romanului de rand.

Cristian spunea...

@Cristake
Aşa este...Copacii suferă, plantele suferă, noi suferim pentru că este frig în apartamente...Dar ce să faci, trebuie să ne obişnuim cu schimbările bruşte de temperatură...Încă nu ai văzut fulgi de zăpadă? Hai la mine în zonă că deja m-am familiarizat cu ei..:)Week-end liniştit!:)

dellianas spunea...

asta este, trebuie sa constientizam ca impartirea anului in anotrimpuri nu mai este ce era altadata.

Cristian spunea...

@dellianas
Din patru anotimpuri o să ajungem să avem două. Se produc schimbări atmosferice drastice care ne influenţează din multe puncte de vedere.Cu toate acestea, sunt convins că organismul nostru se va adapta.Week-end liniştit în continuare.PA!:)