sâmbătă, 10 octombrie 2009

ANDRA - O VOCE, UN CÂNTEC

Andra este una dintre cele mai bune artiste din România la ora actuală. Nu pot să nu apreciez calităţile vocale ale solistei. Ceea ce îmi place la ea este că pune suflet atunci când interpretează. Nu o face formal....Melodia interpretată de Andra din repertoriul Mihaelei Runceanu, nu necesită niciun comentariu. Bravo Andra!

6 comentarii:

marada spunea...

Da, o voce deosebita si o artista care se respecta!

Cristian spunea...

@Marada
No commment!:)

delliana spunea...

Intr-adevar, una dintre cele mai bune voci ale momentului.
Mi-a placut intotdeauna melodia aceasta insa pot spune ca abia acum imi dau seama ce voce de aur a avut Mihaela Runceanu. Daca nu s-ar fi intamplat aceasta groaznica nenorocire pota muzica romaneasca ar fi fost mai bogata in slagare.

mmary spunea...

Cu adevarat impresionanta si extrem de sensibila interpretarea Andrei...

Imi place mult Andra insa consider ca nu a avut parte decat de foarte putine melodi care sa-i puna cu adevarat in valoare calitatile vocale.Aceasta melodie i se potriveste perfect.

Pace si bine, lumina ,puritate si iubire pentru sufletul tau Cristian.

Cristian spunea...

@delliana
Sper că de acolo de sus, Mihaela s-a bucurat când a ascultat-o pe Andra interpretând această melodie.PA!:)

Cristian spunea...

@mmary
Aşa este....Din păcate artiştii valoroşi sunt destul de marginalizaţi. La noi se merge pe variata: cine mişcă mai bine din funduleţ şi are picioare lungi are succes.Andra ca şi mulţi alţi artişti au aceiaşi soartă. De exemplu, cine a mai auzit ce face Sanda Ladoşi?Parcă nici nu a existat vreodată...Eu unul aproape că am uitat de existenţa ei. În umbră stă şi Paula Selling, Mădălina Manole, etc.Păcat!Oricum îi dorim succes Andrei în continuare..:)