sâmbătă, 31 octombrie 2009

SARAH MCLACHLAN

Sarah Ann McLachlan s-a născut pe data de 28 ianuarie 1968 în Scoţia. De mică a luat lecţii de muzică studiind pianul şi chitara.

Cântăreaţă şi compozitoare, artista a reuşit în anul 2006 să vândă peste 40 de milioane de albume în întreaga lume.

Cel mai bun album al artistei se intitulează „Surfacing”, pentru care a primit două premii Grammy şi 4 premii Juno Awards. Cântecul „Angel” a devenit coloana sonoră a filmului de desene animate ”City of Angel”.

Nu după mult timp, piesa ajunge numărul unu în topul Billboard.


Considerată ca fiind una dintre vocile de top ale industriei muzicale mondiale, Sarah Mclachlan, a compus şi înregistrat recent piesa Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2010, care vor avea loc în Vancouver. Piesa se numeşte “One dream” şi este în stilul ce o caracterizează perfect pe Sarah.

Nu trebuie uitat faptul că artista va lansa un nou album anul viitor. Succes Sarah!
Sarah McLachlan - "Angel" (dedic această melodie tuturor îngerilor care ne veghează)

6 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Aproape că aş fi băgat mâna în foc că e americancă... cred că crezând că dacă are influenţe niţel country în muzică... (bine, anumite zone de country, nu de alea cu banjo). Dar m-am înşelat.
Un weekend superb, mon cher!

Anonim spunea...

Superbă melodie, şi superbă şi vocea ei! Nu ştiu sigur, dar parcă melodia asta a apărut şi într-un film artistic cu Meg Ryan în rolul unei doctoriţe chirurg de care se îndrăgosteşte un înger adevărat(parcă Nicolas Cage?). Pare-se că tot City of Angels se numea, sau pe aproape...

Mulţumim, oricum, pentru cadoul muzical, pentru că viaţa asta agitată rar ne mai permite câteva ore pentru suflet!

Cristian spunea...

@Cristake
Gracias pentru urările de week-end.Şi eu am crezut la un moment dat că Sarah este americancă.Ne-am înşelat amândoi.Cu ceva vreme în urmă,am avut pe cablu un canal de muzică country.De atunci o ştiu pe Sarah...:)Într-adevăr artista cântă şi muzică country.Week-end liniştit!:)

Cristian spunea...

@Florina R.
Drăguţă ca întotodeauna, ai reuşit să mă faci să zâmbesc în acest week-end.Cred că am văzut filmul amintit de tine, însă nu mai ştiu exact dacă această melodie se regăseşte în film.Melodia ne invită la meditaţie, la relaxare....Să ne relaxăm cu toţii la sfârşit de săptămână.Pe curând sufleţel iubit!:)

marada spunea...

Un cadou minunat. Multumesc!
Toate cele bune!

Cristian spunea...

@marada
Cu plăcere!Atunci când vrei să te relaxezi, ascultă melodia "Angel".Week-end liniştit în continuare.:)